Η ηλικία που οι γυναίκες είναι πιο ευτυχισμένες στη ζωή τους!

12:05 7/10/2019 - Πηγή: iPop

Πότε μια γυναίκα είναι ευτυχισμένη; Μπορεί να μας θεωρούν περίεργα πλάσματα, να λένε πως δεν ξέρουμε τι θέλουμε κι αλλάζουμε γνώμη κάθε λεπτό που περνά… αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.

Πότε μια γυναίκα είναι ευτυχισμένη; Φυσικά, όταν έχει την υγεία της, μια δουλειά και δυνατές σχέσεις. Και πότε τα έχει όλα αυτά;

Μια έρευνα αποκάλυψε σε ποια ηλικία μια γυναίκα νιώθει πλήρης και ασφαλής και αυτή είναι στα…. 50, επιβεβαιώνοντας όλες τις γυναίκες ότι τα 50 είναι τα νέα 30. Πιο συγκεκριμένα, μια νέα

έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες που είναι άνω των 50 ετών είναι πιο χαρούμενες, πιο ασφαλείς και γεμάτες στις σχέσεις τους από τις γυναίκες στη δεκαετία των 20.

Τα ενδιαφέροντα συμπεράσματα προέκυψαν μετά τις απαντήσεις 1.000 γυναικών στη Βρετανία ηλικίας 50-65 ετών και 1.000 γυναίκες από τη Βρετανία, ηλικίας 20-30 ετών σε μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Platinum Magazine.

Περισσότερες από τις μισές γυναίκες άνω των 50 ανέφεραν πως ήταν χαρούμενες με την προσωπική τους ζωή και οι περισσότερες ανέφεραν πως ήταν χαρούμενες με την ηλικία τους.

Photo: unsplash/Priscilla Du Preez

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι το ένα έκτο των ερωτηθέντων μεγαλύτερης ηλικίας, ανέφερε πως έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση με την εμφάνισή τους και το πόσο ελκυστικές είναι σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη στιγμή στη ζωή τους.

Όλες οι συνήθειες που πρέπει να αποκτήσει μια γυναίκα πριν τα 30!

Αντιθέτως, μόνο το 44% των ερωτηθέντων ηλικίας 20-30 ετών, ανέφεραν πως είναι άνετες και χαρούμενες με την προσωπική τους ζωή τη δεδομένη στιγμή. Επιπλέον, μόνο μια στις 10 είναι ικανοποιημένες με την εμφάνισή τους αλλά και την ηλικία τους.

Όσον αφορά το σεξ, οι πιο ώριμες γυναίκες κάνουν περισσότερο σεξ μέσα στην εβδομάδα τους. Το ένα τρίτο των ερωτηθέντων γυναικών άνω των 50 ετών κάνουν σεξ τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα και το 70% συνεχίζει να βγαίνει τακτικά ραντεβού. Οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας γυμνάζονται περισσότερο με τις γυναίκες ηλικίας 60-65 ετών να αναφέρουν πως γυμνάζονται περίπου δύο ώρες την εβδομάδα.

unsplash/Sam Manns

Εν τω μεταξύ, οι γυναίκες ηλικίας 20-30 ετών ανέφεραν πως έκαναν γυμναστική μόνο 90 λεπτά κατά μέσο όρο την εβδομάδα.

Μπορεί τα αποτελέσματα να σου φαίνονται περίεργα και εντυπωσιακά και αυτό γιατί συνήθως έχουμε λανθασμένη άποψη για αυτούς που είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην ηλικία των 50 εργάζονται με πάθος, απολαμβάνουν την αγάπη, τις σχέσεις, τη ζωντάνια. Όχι, έχουν περάσει οι εποχές που ασχολούνται με το πλέξιμο, τις έχουμε αφήσει πίσω μας προ πολλού.

Επομένως τι συμβουλές θα έδιναν αυτές οι γυναίκες στις υπόλοιπες;

Να απολαμβάνεις να βγαίνεις ραντεβού με διαφορετικούς ανθρώπους. Κάνε ό,τι θέλεις και ζήσε τη ζωή σου πριν κάνεις οικογένεια και φυσικά μην θεωρείς τίποτα δεδομένο!

Δεν αρχίζουν και τελειώνουν όλα στον γάμο! Πρέπει να αδράξεις την κάθε στιγμή, να μη σε νοιάζει η γνώμη των άλλων ή τουλάχιστον προσπάθησε να δίνεις λιγότερη βάση. Πήγαινε σε φεστιβάλ, σε μια συναυλία, στο σινεμά, ταξίδεψε μόνη σου, ξεκίνα τη δική σου επιχείρηση.

Και ξεκίνα σήμερα!

Και οι άνδρες βρε παιδιά πότε ωριμάζουν;;;

Αυτή είναι η ηλικία που ωριμάζουν οι άνδρες, σύμφωνα με τους επιστήμονες!

Photo:  unsplash/Yanapi Senaud

Το άρθρο Η ηλικία που οι γυναίκες είναι πιο ευτυχισμένες στη ζωή τους! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα