Πώς να βάλεις το denim jacket σου ώστε να δείχνεις πιο αδύνατη;

11:24 7/10/2019 - Πηγή: iPop

Το denim jacket είναι στη μόδα και είναι διαχρονικό ενώ αποτελεί την πιο εύκολη και βολική λύση τώρα που ο καιρός είναι συννεφιασμένος και έχει ψύχρα! Πώς να βάλεις το denim jacket για να δείχνεις πιο αδύνατη;

Γιατί όσο και να αγαπάμε το oversize denim jacket, τόσο λιγάκι μας προβληματίζει. Με το oversize denim jacket μπορείς να πετύχεις χωρίς να καταβάλλεις την παραμικρή προσπάθεια, το ιδανικό street style.

Αλλά δεν σου αρέσει και η ιδέα να δείχνεις λιγάκι πιο τσουπωτή επειδή απλά το jacket σου είναι oversize.

Τι μπορείς να κάνεις; Πώς να βάλεις το denim jacket που τόσο αγαπάς; Πριν αποφασίσεις να ξεφορτωθείς τα oversize «κομμάτια» επειδή θεωρείς ότι σου προσθέτουν μερικούς πόντους, δοκίμασε το πιο απλό trick.

Αρχικά, φόρεσέ το με ένα ψηλόμεσο παντελόνι κι ένα πουκάμισο από μέσα. Στη συνέχεια, σήκωσε τα μανίκια λίγο πιο πάνω από τους αγκώνες. Κι αυτό δείχνεις τη ψευδαίσθηση ότι είσαι πιο αδύνατη.

Γιατί; Το top που έχεις επιλέξει και το έχεις τοποθετήσει μέσα από το ψηλόμεσο παντελόνι, κάνει τη μέση σου πιο λεπτή, σαν να την «μαζεύει», ενώ το jacket από μόνο του «ρίχνει» το βλέμμα προς τα κάτω. Εν τω μεταξύ, έχεις σηκώσει λιγάκι τα μανίκια και φαίνονται οι βραχίονες που είναι από τα πιο αδύνατα σημεία στο σώμα.

unsplash/Brad O’Reilly

Και είσαι έτοιμη!

Μπορείς να καθαρίσεις το jean σου χωρίς να το πλύνεις; Μπορείς!

Πώς να συνδυάσεις το denim jacket;

Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείς να συνδυάσεις το denim jacket, που έχει την τιμητική του αυτήν την εποχή.

Συγκεκριμένα, μπορείς να βάλεις το oversize denim jacket, με ένα στενό maxi ή midi φόρεμα και τα sneakers σου για ένα πιο street style look. Αυτό το outfit, είναι ιδανικό για το γραφείο (αν φυσικά δεν έχετε dress code) αλλά και για μια βόλτα, έναν καφέ με τις φίλες σου.

unsplash/George Gvasalia

Παράλληλα, μπορείς να φορέσεις ένα στενό, μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι, με μια μπλούζα από μέσα ή ένα τοπ κι από πάνω να βάλεις το denim jacket. Αναλόγως τον καιρό και την εποχή, μπορείς να το σετάρεις είτε με μποτάκια είτε με τα sneakers σου.

Ένα ακόμη look που μπορείς να δοκιμάσεις, είναι να βάλεις μια midi φούστα ένα top ή μπλουζάκι από μέσα ή ιδανικά πουκάμισα κι από πάνω να φορέσεις το jacket σου. Σε αυτήν την περίπτωση προτίμησε να βάλεις sneakers.

unsplash/Joanna Nix

Το denim jacket θα σε σώσει σε πολλές περιπτώσεις ενώ σε κρατά και ζεστή. Αν δεν έχεις ένα, σίγουρα θα ήταν μια καλή επένδυση για την ντουλάπα σου!

Δες και αυτό:

Τα καλύτερα outfits γι’ αυτή τη μεταβατική περίοδο!

Photo: unsplash/Banter Snaps

Το άρθρο Πώς να βάλεις το denim jacket σου ώστε να δείχνεις πιο αδύνατη; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα