Πρόβλημα με τα Windows 10; Αυτό φταίει!

12:45 7/10/2019 - Πηγή: iPop

Μήπως αντιμετωπίζεις κι εσύ πρόβλημα με τα Windows 10; Αν ναι, ξέρουμε τι φταίει! Δύο νέες ενημερώσεις, οι οποίες προκαλούν ορισμένες δυσλειτουργίες.

Ποιο είναι το πρόβλημα με τα Windows 10;

Σύμφωνα με όσα παρατηρήσει χρήστες των Windows 10, οι δύο νέες ενημερώσεις προκαλούν πρόβλημα στα boot-ups, την εκτύπωση, το μενού Έναρξη, την Αναζήτηση των Windows

και το VMWare Workstation.

Τα προβλήματα με την εκκίνηση, την εκτύπωση και το μενού «Έναρξη» πιθανότατα οφείλονται στη νέα αθροιστική ενημερωμένη έκδοση KB4524147 της Microsoft. Το ζήτημα της εκτύπωσης είχε εντοπιστεί και στο KB4522016, ενώ το σφάλμα του μενού «Έναρξη» προειδοποιεί τους χρήστες: «Το μενού Start δεν λειτουργεί και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε».

Την ίδια στιγμή, το KB4517211, μια προαιρετική αθροιστική ενημερωμένη έκδοση των Windows 10, είναι πίσω απ’ το πρόβλημα με τα Windows 10 που σχετίζεται με την Αναζήτηση των Windows και την Cortana, ενώ οι χρήστες κάνουν καταγγελίες στο φόρουμ κοινότητας της Microsoft καθώς και στο Feedback Hub.

Μετά την εγκατάσταση του KB4517211 και την επανεκκίνηση, δεν μπορείτε να πληκτρολογήσετε τίποτα στο πεδίο αναζήτησης

Σχετικά με τις δυσλειτουργίες του VMWare, οι επηρεασμένοι υπολογιστές εμφανίζουν το μήνυμα: «Το VMware Workstation Pro δεν μπορεί να εκτελεστεί στα Windows: Ελέγξτε για μια ενημερωμένη έκδοση αυτής της εφαρμογής που εκτελείται σε Windows.» Ωστόσο, δεν υπάρχει ενημερωμένη έκδοση.

Ευτυχώς, οι χρήστες βρήκαν ότι με την απεγκατάσταση των δύο ενημερώσεων διορθώνονται τα παραπάνω προβλήματα, όμως, φυσικά δεν είναι και η ασφαλέστερη λύση.

Το θέμα είναι η Microsoft να βρει μια ασφαλή, σίγουρη λύση που να λύνει συνολικά με μια ενημέρωση όλα τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους χρήστες των Windows 10.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που κάποια ενημέρωση των Windows προκαλεί πρόβλημα στους υπολογιστές… Microsoft μήπως πρέπει να κάνεις κάτι γι’ αυτό;

Προσοχή! Το νέο update των Windows 10 μπορεί να «παγώσει» τον υπολογιστή σου!

Το άρθρο Πρόβλημα με τα Windows 10; Αυτό φταίει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα