Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/10/2019)

08:01 7/10/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/10/2019):Κριός

Η λέξη κλειδί στην σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι ψυχραιμία. Η όψη  αντίθεσης 

που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο  Ουρανό, θα σας ωθήσει σε  νευρικά ξεσπάσματα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα σε μια οικονομική συνεργασία. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα σας ωθήσει να  δουλέψετε ακόμα πιο σκληρά , και με μεγαλύτερη αφοσίωση και πειθαρχία σε σχέση με άλλους συναδέλφους σας , για να αποδείξετε ότι αξίζετε.

Ταύρος

Την εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να προστατεύσετε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 7ο Ηλιακό σας οίκο με τον ανάδρομο Ουρανό, θα προκαλέσει  εντάσεις και καυγάδες  στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι η συμπεριφορά σας είναι πιθανό να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να συμβιβαστείτε με τις εντολές των προϊσταμένων σας εάν θέλετε να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους.

Δίδυμοι

Για το  μέλλον σας , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ανησυχείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι . Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό θα ενισχύσει το άγχος και την ανασφάλεια σας, με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεστε με απότομο τρόπο στους συναδέλφους σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα το μέλλον σας και θα σας ωθήσει να αναλάβετε νέες ευθύνες.

Καρκίνος

Με του φόβους και τις ανασφάλειες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα παλέψετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό είναι πιθανό  να ανεβάσει τους τόνους στις φιλικές και κοινωνικές σας συναναστροφές καθώς ορισμένα άτομα θα δείξουν ότι δεν σέβονται τα σχέδια σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα βγάλει στην επιφάνεια σας την έμφυτη ανασφάλεια σας, η οποία σας ωθεί να αναζητάτε συνεχώς την επιβεβαίωση τόσο από την οικογένεια σας όσο και από τον /την ερωτικό/η σας σύντροφο.

Λέων

Την Δευτέρα η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει σε συμπεριφερθείτε με προκλητικότητα τόσο στους προϊσταμένους όσο και στους συνεργάτες σας , ενώ η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να είστε φειδωλοί στις εκφράσεις σας στο χώρο της εργασίας σας.

Παρθένος

Τις υποχρεώσεις στο χώρο της δουλειάς σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα προσπαθήσετε να οργανώσετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να προκαλέσει απρόσμενες αλλαγές στα σχέδια σας, εξαιτίας μιας διαφωνίας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να δουλέψετε σκληρά και να βάλετε τα σχέδια σας σε σταθερές βάσεις.

Ζυγός

Αρκετά πιεσμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα νιώσετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  είναι πιθανό να σας φέρει απρόσμενα έξοδα τα οποία θα ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σας. ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας κάνει να νιώσετε ότι η οικογένεια σας είναι ιδιαίτερα αυστηροί και απαιτητική μαζί σας, ενώ θεωρείτε ότι οι ανασφάλειες που σας δημιουργεί δεν σας αφήνουν να ανοίξετε τα φτερά σας.

Σκορπιός

Έντονα συγκρουσιακή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους  Σκορπιούς.  Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον  ανάδρομο Ουρανό οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου,  θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή μια πρωτότυπη ιδέα σας χωρίς να υπολογίσετε το ρίσκο και τους τριγμούς που μπορεί να προκαλέσει στις προσωπικές σας σχέσεις. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω  δεν σας επιτρέπει να εκφράσετε τις ιδέες σας για το μέλλον στους φίλους και στους συνεργάτες σας.

Τοξότης

Προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σε εσάς τους Τοξότες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  ανάδρομο Ουρανό θα ενισχύσει το άγχος και την ανασφάλεια σας με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεστε με περίεργο τρόπο στην καθημερινή σας ζωή και στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να μην ζητάτε από τους φίλους σας να σας δίνουν λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις.

Αιγόκερως

Σημασία στα πράγματα που έχουν αξία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα προσπαθήσετε να δώσετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή μια πρωτότυπη και αρκετά ανατρεπτική ιδέα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο μια ξαφνική επίσκεψη θα σας αναστατώσει. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου όμως που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη του  ζωδίου σας Κρόνο ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας,  θα σας κάνει ακόμα πιο αυστηρούς όχι μόνο με τον εαυτό σας αλλά και με τους συνεργάτες σας στους οποίους δεν θα δικαιολογήσετε λάθη.

Υδροχόος

Έτοιμοι για δράση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα  εσείς οι Υδροχόοι.Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να ξεσπάσετε τα νεύρα εξαιτίας της πίεσης που αισθάνεστε στη δουλειά σας στους αγαπημένους σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας θυμίσει ότι πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Ιχθείς

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να οδηγήσει τις συζητήσεις που έχετε με τους φίλους σας στα άκρα εξαιτίας της διαφορετικής οπτικής των πραγμάτων. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο  του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να  κάνετε την αυτοκριτική σας και να βάλετε νέα και πιο αυστηρά όρια στους φίλους χωρίς να φοβάστε αν θα τους δυσανασχετήσετε.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/10/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα