Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να έχεις καθαρά γυαλιά ηλίου

13:07 19/8/2020 - Πηγή: iPop

Καλοκαιράκι και τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητο αξεσουάρ για την έκθεση μας στο ήλιο. Όμως, η αλήθεια είναι πως όσο περισσότερο τα χρησιμοποιούμε, τόσο περισσότερο λερώνονται και θέλουν καθάρισμα. Πώς καθαρίζουμε τα γυαλιά ηλίου, αποτελεσματικά;

Το καλοκαίρι, με τη θάλασσα, τον αέρα, την άμμο από την παραλία, τα γυαλιά μας θέλουν συνέχεια καθάρισμα. Ο πιο κλασσικός και ευρέως διαδεδομένος τρόπος είναι το καθάρισμα τον γυαλιών με τη μπλούζα. Ποιο πανάκι και ποιο μαντηλάκι, εάν δεν έχεις καθαρίσει έστω μία

φορά τα γυαλιά σου με τη μπλούζα είσαι δακτυλοδεικτούμενος. Μη σου πω πως πρέπει να τιμωρηθείς παραδειγματικά. Στο θέμα μας όμως…

Η καθαριότητα των γυαλιών μας είναι το “Α” και το “Ω”, για τη σωστή όραση του ανθρώπου. Αν δεν θέλουμε, λοιπόν, να αποκτήσουμε θέμα με τα μάτια μας και να τους βάλουμε μπροστά «τζαμαρίες» πρέπει να γνωρίζουμε πώς καθαρίζουμε τα γυαλιά ηλίου σωστά.

Πώς καθαρίζουμε σωστά τα γυαλιά ηλίου;

Για τη δημιουργία του σπιτικού καθαριστικού γυαλιών, χρειάζεσαι μόνο ένα ποτήρι βραστό νερό και λίγο απορρυπαντικό πιάτων.

Αφού βράσει το νερό, προσθέτεις το απορρυπαντικό πιάτων. Ανακατεύεις μέχρι το απορρυπαντικό να διαλυθεί στο νερό. Στη συνέχεια, μεταφέρεις το καθαριστικό υγρό που έχεις δημιουργήσει σε ένα μπουκαλάκι για σπρέι. Ανακινούμε καλά και το καθαριστικό είναι έτοιμο.

Ψεκάζεις τα τζαμάκια των γυαλιών σου και καθαρίζεις με ένα στεγνό πανάκι. Αν το κάνεις και με τη μπλούζα δεν μας πειράζει αρκεί να είναι στεγνή, απλά το πανάκι θα είναι πιο καθαρό, σε αντίθεση με την μπλούζα που ίσως να έχει λερωθεί.

Τώρα, εάν σου είναι κόπος να φτιάξεις αυτό το υγρό, στην αγορά κυκλοφορούν πολύ καλά και αποτελεσματικά σπρέι γυαλιών που θα σου κάνουν πιο καθαρή την όραση. Μπορείς να τα προμηθευτείς σε όλα τα μαγαζιά με οπτικά, αλλά… το homemade έχει άλλη χάρη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αυτά τα γυαλιά ηλίου ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σου

Photo: Unsplash

Το άρθρο Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να έχεις καθαρά γυαλιά ηλίου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα