Δεν ανοίγει το iPhone; Δες τι μπορείς να κάνεις!

20:00 18/8/2020 - Πηγή: iPop

Νιώθεις ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Έβαλες το κινητό σου να φορτίσει, ενώ είχες ξεμείνει από μπαταρία και δεν ανοίγει. Θέλεις να πιστέψεις ότι έχει χαλάσει ο φορτιστής, αλλά στην πραγματικότητα πιάνεις και καταλαβαίνεις απ’ την θερμότητα ότι περνάει το ρεύμα. Τι συμβαίνει και δεν ανοίγει το iPhone;

Αρχικά, να πούμε ότι το σκηνικό με τη μαύρη οθόνη στο iPhone μπορεί να μην το αντιμετωπίσεις μόνο

όταν φορτίζεις και δεν ανοίγει η συσκευή σου. Μπορεί σε κάποιο ανυποψίαστο χρόνο, η οθόνη σου να παγώσει ή να μην ανταποκρίνεται όταν την αγγίζεις.

Μάθε παρακάτω, σύμφωνα με τις οδηγίες της Apple, τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό.

Τι να κάνεις εάν η οθόνη είναι μαύρη ή έχει παγώσει, ή δεν ανοίγει το iPhone

Αν η οθόνη είναι μαύρη ή έχει παγώσει, ίσως χρειαστεί να κάνεις υποχρεωτική επανεκκίνηση της συσκευής σου. Η υποχρεωτική επανεκκίνηση δεν θα διαγράψει το περιεχόμενο της συσκευής σου.

Μπορείς να κάνεις υποχρεωτική επανεκκίνηση της συσκευής ακόμα και αν η οθόνη είναι μαύρη ή τα κουμπιά δεν αποκρίνονται.

Ακολούθησε τα εξής βήματα:

iPhone 8 ή νεότερο μοντέλο: Πάτησε και άφησε γρήγορα το κουμπί αύξησης έντασης ήχου. Πάτησε και άφησε γρήγορα το κουμπί μείωσης έντασης ήχου. Μετά πάτησε παρατεταμένα το πλευρικό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.

iPhone 7, iPhone 7 Plus και iPod touch (7ης γενιάς): Πάτησε παρατεταμένα το επάνω (ή πλευρικό) κουμπί και το κουμπί μείωσης έντασης ήχου ταυτόχρονα, μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.

iPad με κουμπί Αφετηρίας, iPhone 6s ή παλαιότερα μοντέλα και iPod touch (6ης γενιάς) ή παλαιότερα μοντέλα: Πάτησε παρατεταμένα το κουμπί Αφετηρίας και το επάνω (ή πλευρικό) κουμπί ταυτόχρονα, μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.

Αν η συσκευή εξακολουθεί να μην ενεργοποιείται ή να μην εκκινείται

Σύνδεσε τη συσκευή σε μια παροχή ρεύματος και άφησέ τη να φορτιστεί έως και μία ώρα.

Ύστερα από λίγα λεπτά, θα πρέπει να εμφανιστεί η οθόνη φόρτισης.

Αν η οθόνη φόρτισης δεν εμφανιστεί εντός μίας ώρας ή αν εμφανιστεί η οθόνη σύνδεσης σε παροχή ρεύματος, έλεγξε την υποδοχή, το καλώδιο USB και το τροφοδοτικό. Βεβαιώσου ότι όλα τα καλώδια είναι συνδεδεμένα σωστά, δεν έχουν ακαθαρσίες και δεν έχουν υποστεί φθορά. Δοκίμασε ένα διαφορετικό καλώδιο USB ή τροφοδοτικό.

Αν η συσκευή σου εξακολουθεί να μην ενεργοποιείται, επικοινώνησε με την υποστήριξη της Apple ή πήγαινε στο πλησιέστερο κατάστημα για να ελέγξουν το κινητό σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Τσέκαρε με μια κίνηση πόσο υγιής είναι η μπαταρία του iPhone σου!

Photo: Pexels

Το άρθρο Δεν ανοίγει το iPhone; Δες τι μπορείς να κάνεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα