Η Μιλλούση αποκάλυψε το φύλο του μωρού της με τον πιο γλυκό τρόπο!

18:30 18/8/2020 - Πηγή: iPop

Πριν 8 μήνες, ήταν που οι δύο τους κρατούσαν, στην αγκαλιά τους, το πρώτο τους παιδάκι. Πλέον περιμένουν και το δεύτερο! Ποιο είναι, όμως το φύλο του μωρού της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια.

Ανέκαθεν, Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκουν ευφάνταστους τρόπους για να μας ενημερώσουν για κάτι που συμβαίνει στη ζωή τους. Όπως έκαναν στις εγκυμοσύνες της πρώην αθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής, έτσι έκαναν και τώρα. Δηλαδή στην αποκάλυψη του φύλου του δεύτερου μωρού.

Για άλλη μια φορά, οι δύο Ολυμπιονίκες, θέλησαν να μας

κάνουν γνωστό το φύλο του μωρού τους μέσω Instagram. Στην ανάρτηση που ανακοινώνουν το φύλο του μωρού, βλέπουμε δύο φωτογραφίες με τη Βασιλική Μιλλούση ξαπλωμένη στην άμμο.

Και στις δύο φωτογραφίες η πόζα είναι ίδια. Ωστόσο το σχήμα που δημιουργούν τα πετραδάκια στην κοιλιά της είναι διαφορετικά. Στην πρώτη οι πέτρες σχηματίζουν το σχήμα καρδιάς, θέλοντας να φανεί η αγάπη και η λαχτάρα της αναμονής του δεύτερου παιδιού. Ενώ, στη δεύτερη φωτογραφία το σχήμα από τα πετραδάκια αποκαλύπτει το φύλο. Ναι, είναι κορίτσι!

Την ανάρτηση αυτή συνοδεύει μια πολύ ωραία λεζάντα με χιουμοριστικό τόνο. «Είμαι κοριτσομάνα τι να κάνουμε» γράφει η μέλλουσα, για δεύτερη φορά, μανούλα.

Η ανάρτηση που γίνονται τα αποκαλυπτήρια για το φύλο του μωρού της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια:

View this post on Instagram

Είμαι κοριτσομάνα τι να κάνουμε

Keywords
Τυχαία Θέματα