Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/8/2020)

10:39 19/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (19/8/2020), ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες, ή ευκαιρίες

που εμπεριέχουν προτάσεις επαγγελματικές, δεν αποκλείεται να σας παρουσιαστούν από το πουθενά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά, να ψάξετε μέσα στον κύκλο των γνωριμιών σας για κάτι καινούργιο, ή να μάθετε παίρνοντας πληροφορίες τους τρόπους που θα μπορέσετε να ασχοληθείτε ακόμα και με ένα άλλο επαγγελματικό αντικείμενο, ή κάτι που θα σας εξασφάλιζε ένα επιμίσθιο. Μη μένετε στατικοί, περιμένοντας την πολυπόθητη εξέλιξη στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον, εάν έχετε διαπιστώσει, ότι τίποτα δεν κινείται πλέον.

Ταύρος

Τις ημέρες αυτές θα σας δοθεί η ευκαιρία, να εξασφαλίσετε ένα επιμίσθιο ικανό να ενισχύσει ικανοποιητικά το εισόδημά σας, ύστερα από μια διόλου ευκαταφρόνητη πρόταση για συνεργασία που θα σας γίνει. Μην απαντήσετε αμέσως και αφήστε το χρόνο να κυλήσει με το μέρος σας αλλά σαν προοπτική και αφού πάρετε τις κατάλληλες πληροφορίες, θα είναι πολύ καλή. Ειδικά, εάν πρόκειται να βάλετε σε εφαρμογή, ένα ταλέντο, ή μία δεξιότητά σας. Ευκαιρίες για ένα καινούργιο εργασιακό αντικείμενο δεν αποκλείονται εάν την περίοδο αυτή, ψάχνετε για να βρείτε δουλειά. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας.

Δίδυμοι

Μπορεί οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να θέλουν να σας παρασύρουν να βγείτε από τη φωλιά σας αλλά κι εσείς με δυσκολία θα μείνετε σπίτι. Με επικοινωνιακό οίστρο, ακόμα και μέσα να μείνετε θα πάρει φωτιά το διαδίκτυο. Σήμερα θα διέπεστε από μία νευρική δημιουργικότητα και αυτό μπορεί να σας βγει και σε καλό, αφού συζητώντας γι αυτή, ίσως πέσετε επάνω στο κατάλληλο πρόσωπο, που διαθέτη τη δύναμη το κύρος αλλά και τον τρόπο, να σας βρει μία άκρη, ώστε ένα ταλέντο ή μία δεξιότητά σας, να γίνει η αιτία, που να μπείτε σε ένα κύκλο ανθρώπων, με τα ίδια ενδιαφέροντα.

Καρκίνος

Θέλετε να κάνετε μια καινούργια επανεκκίνηση, τουλάχιστον στα εργασιακά σας και η εποχή αυτή είναι εξαιρετική στο να το κάνετε αυτό. Εάν ψάχνετε για μια καινούργια δουλειά, στείλτε βιογραφικά, μιλήστε με κόσμο και εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας. Δε να χρειαστεί να προσπαθήσετε ιδιαίτερα για να πείσετε για τα ταλέντα σας, αφού κάποιοι έχουν αναγνωρίσει τις ικανότητες που διαθέτετε. Παράλληλα, προβλέπεται οικονομική βελτίωση και ίσως μια μικρή αύξηση στα εισοδήματά σας. Δεδομένου ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, προσπαθήστε να κάνετε καλύτερη διαχείριση στο πως ξοδεύετε.

Λέων

Έχετε πέσει στο παιχνίδι της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας και αναγνώρισης και κάπου τη προσωπική σας ζωή την έχετε αφήσει πίσω, σε σχέση με τις προτεραιότητές σας. Σίγουρα θα σας το λένε οι καλοί σας φίλοι και πρόσωπα αγαπημένα, που πιθανόν να ανησυχούν για σας, αφού ανάμεσα στα άλλα, κάπου παραμελείτε και τον εαυτό σας. Παράλληλα, υπάρχει και η πιθανότητα μικρές ενοχλήσεις στην υγεία σας να έχουν κάνει την εμφάνισή τους και να σας δυσκολεύουν την καθημερινότητα. Να ξέρετε ότι τώρα θα σας βγει η κούραση που κουβαλάτε. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε περισσότερο.

Παρθένος

Η επαγγελματική σας εξέλιξη αλλά και η σταδιοδρομία σας σε ένα χώρο που δραστηριοποιείστε, βρίσκεται στο χέρι σας. Αρκεί να μείνετε προσηλωμένοι σε αυτά που θέλετε να κερδίσετε, από τον άνθρωπο που θα πάτε να δώσετε συνέντευξη για να πάρετε μια θέση στο εργασιακό περιβάλλον που βρίσκεται, από τα επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσετε για να περάσετε τις θέσεις σας, από τον τρόπο που θα σταθείτε και θα εκθέσετε τις απόψεις αλλά και τς προσδοκίες σας. Τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να γίνετε πιο σαφείς και συγκεκριμένοι στους άλλους για να σας ακούσουν.

Ζυγός

Εάν δεν έχετε τη διάθεση να ακούτε τις ίδιες αντιρρήσεις ή αντιλογίες σε μερικές περιπτώσεις του συνεργάτη σας ή του ανθρώπου που ζείτε μαζί του καθημερινά, καλύτερα σήμερα να απομακρυνθείτε από επικίνδυνες συζητήσεις, που μπορεί να είναι έντονες με λεκτικές επιθέσεις και που δε βγάζουν πουθενά. Παρ ότι το φυσικό σας ταλέντο είναι η διπλωματία, κατά πάσα πιθανότητα θα σας είναι δύσκολο να την εφαρμόσετε. Άλλωστε σας πιέζουν και σας καταπιέζουν τόσα πολλά σε επίπεδο καθημερινότητας, που δε θέλετε και πολύ να σας πει κάποιος δικός σας άνθρωπος και να πάρετε φωτιά.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (19/8/2020), ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα που δραστηριοποιείστε ή εργάζεστε, θα τονώσουν το ηθικό και την αισιοδοξία σας. Παράλληλα τις ημέρες αυτές, εάν σας αρέσει να ασχολείστε με φιλοσοφικές αναζητήσεις, δεν αποκλείεται να εντάξετε στο πρόγραμμά σας μία αντίστοιχη σπουδή, να παρακολουθήσετε σεμινάρια, ή να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που τυχαίνει να έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα. Φίλοι σας ξεσηκώνουν να βγείτε μαζί τους να ταξιδέψετε ή να παρασυρθείτε από την καλή του “τρέλα” κάνοντάς σας να ανανεωθείτε ψυχολογικά, ενώ μια ιδιαίτερη γνωριμία έρχεται τώρα στη ζωή σας για να μείνει.

Τοξότης

Ακόμα και αν δεν είχατε την ευκαιρία να κάνετε διακοπές ή να ξεφύγετε εκτός του κλεινόν άστυ, σίγουρα κι άλλοι πολλοί βρίσκονται στη θέση σας, που θέλουν τη συντροφιά σας και την εύθυμη διάθεση που σας χαρακτηρίζει. Μη μένετε στο σπίτι, δε σας ταιριάζει. Δεν αποκλείεται μάλιστα την περίοδο αυτή, να εντάξετε μια καινούργια δραστηριότητα στην καθημερινότητά σας, πολύ πιο δημιουργική και ψυχαγωγική, που θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μέχρι σήμερα μπορεί να μη γνωρίζατε αλλά έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Εξωστρέφεια και επικοινωνιακή δεινότητα, είναι τα δυνατά σας ατού.

Αιγόκερως

Μπορεί κάποιες δυσκολίες της καθημερινότητάς σας να επιμένουν και να μη λύνονται αλλά μην απογοητεύεστε, αφού θα έρθουν έτσι τα πράγματα που σύντομα θα απαλλαχτείτε από αυτές. Κατά τα άλλα, νέες γνωριμίες κοινωνικές και φιλικές, έρχονται τώρα στη ζωή σας για να μείνουν και σε ορισμένες περιπτώσεις, για να την αλλάξουν. Θα έρθετε τώρα σε επαφή με ανθρώπους που έχουν να σας μιλήσουν για άλλα μονοπάτια που μέσα από εκεί θα μπορούσατε να αναπτύξετε τα φυσικά σας ταλέντα ή τις δεξιότητες που διαθέτετε, με τρόπο ευχάριστο. Αφουγκραστείτε τα πράγματα που σας συμβαίνουν. Κάτι καλό γίνεται.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (19/8/2020), μια φιλία, μια παλιά συντροφιά, μία επικοινωνία με ανθρώπους που είχατε να δείτε καιρό αλλά τους συμπαθούσατε, τώρα μπορεί να παρουσιαστεί η ευκαιρία στη ζωή σας και να ξανά έρθετε σε επαφή. Μια συνεργασία που κάποτε κάνατε με επιτυχία, μπορεί να μπει ξανά στη ροή των δραστηριοτήτων σας και να αποδώσει ακόμα καλύτερους καρπούς, με οικονομικά οφέλη αλλά και ανάδειξη των ταλέντων και των δεξιοτήτων σας. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται να φεύγουν ανεκμετάλλευτες. Ψαχτείτε περισσότερο αγαπητοί φίλοι, σας περιμένει η επιτυχία.

Ιχθύς

Μία άκρως θετική εξέλιξη να αναμένετε τις ημέρες αυτές στα εργασιακά σας, ή στους χώρους που δραστηριοποιείστε. Πιθανόν να σας δοθεί το βήμα να εκθέσετε στο κοινό τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας και να έχουν την άμεση αποδοχή. Ίσως πάλι να σας τύχει μια ευκαιρία να ασχοληθείτε επαγγελματικά, με αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα, ή καταπιέζεστε λιγότερο. Παράλληλα εάν ψάχνετε για ένα καινούργιο επαγγελματικό περιβάλλον, θεωρήστε ιδανική την περίοδο αυτή, στο να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν αν σας ανοίξουν πόρτες που άλλοτε δεν είχατε πρόσβαση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα