Ο Κωστής Μαραβέγιας για δύο ακόμα συναυλίες στο Άλσος

17:55 6/7/2021 - Πηγή: iPop

Οι πρώτες δύο συναυλίες του Κωστή Μαραβέγια στο Θέατρο Άλσους τον Ιούνιο έγιναν γρήγορα Sold Out και έτσι ο καλλιτέχνης ανανέωσε το ραντεβού με το κοινό του για να μας ξεσηκώσει άλλη μια φορά με τα τραγούδια του. Όσοι δεν πρόλαβαν να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη θα έχουν ξανά την ευκαιρία να παραβρεθούν σε μια από τις live εμφανίσεις του την Τετάρτη 7/7 αλλά και την Τετάρτη 14/7.

Μετά από έναν χρόνο μακριά από την σκηνή και τις συναυλίες ο τραγουδοποιός

και ερμηνευτής επιστρέφει ανανεωμένος για να μας διασκεδάσει με παλιές και νέες επιτυχίες. Το πιο πρόσφατο κομμάτι του με τίτλο “ΡΙΤΑ” πιστό στην ταυτότητα του Κωστή Μαραβέγια σε μουσική και στοίχους του ίδιου, που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες, έγινε σε μικρό χρονικό διάστημα αγαπητό στο κοινό που τον ακολουθεί εδώ και αρκετά χρόνια σε κάθε καλλιτεχνικό του βήμα.

Όλες οι συναυλίες που θα δούμε στην Τεχνόπολη τον Ιούλιο!

Μάλιστα, λόγω της ξεχωριστής μουσικής του μετατράπηκε σε challenge στην πλατφόρμα του Tik Tok με πολλούς Έλληνες celebrities και όχι μόνο να χορεύουν στον ρυθμό του!

@maraveyas

Ω! ##toniasotiropoulou ##Maraveyas ##Rita ##RitaChallenge ##foryou ##foryoupage ##xyzbca ##Greece ##transformation ##tiktokgreeceofficial ##greekmusic_

♬ Rita – Maraveyas

Η εντυπωσιακή εμφάνιση των Σωτηροπούλου – Μαραβέγια στις Κάννες! (Photos)

Οι συναυλίες του Κωστή Μαραβέγια συνεχίζονται

Ωστόσο, οι συναυλίες του Κωστή Μαραβέγια δεν σταματούν εδώ καθώς ο καλλιτέχνης έχει προγραμματίσει μια ακόμα εμφάνιση στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά στις 26 Ιουλίου με την προπώληση εισιτηρίων να έχει ήδη ξεκινήσει. Ο ίδιος σε ανάρτησή του στην αρχή του καλοκαιριού προετοίμασε το κοινό του για μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία που πρόκειται να ζήσουμε μέσα από τις συναυλίες του: “Αυτό το καλοκαίρι σας υπόσχομαι χρώμα και ρυθμό” ανέφερε στην δημοσίευση του και είμαστε σίγουροι ότι το εννοεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maraveyas (@maraveyas)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Όλες οι πληροφορίες για τις συναυλίες του Κωστή Μαραβέγια εδώ:

Θέατρο Άλσος

7 Ιουλίου 2021

14 Ιουλίου 2021

Εισιτήρια: Viva.gr

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

26 Ιουλίου 2021

Εισιτήρια: Viva.gr

Το άρθρο Ο Κωστής Μαραβέγιας για δύο ακόμα συναυλίες στο Άλσος εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα