Ο Γιάννης Ζουγανέλης με τραγούδια που γελάνε και σου κλείνουν το μάτι

22:01 23/5/2014 - Πηγή: iPop

Πρόκειται, για μία από τις λίγες, πιο μοναχικές, εμφανίσεις, του γνωστού καλλιτέχνη. Καθώς, όπως γνωρίζουμε, ο Γιάννης Ζουγανέλης, τα τελευταία χρόνια, έχει συνηθίζει να βρίσκεται, στο πλευρό της παρέας της «Ακτής Πειραιώς» και έτσι, έχει τυπωθεί στο μυαλό μας, ως αναπόσπαστο, κομμάτι της.

Αυτή τη φορά όμως, θα έχεις την τιμή, να τον παρακολουθήσεις, στο «PassPort» με τραγούδια που γελάνε και σου κλείνουν το μάτι όπως λέει το σλόγκαν της εμφάνισης, που θα είναι μόνο, για ένα βράδυ και συγκεκριμένα, αύριο Σάββατο 24/5 , για αυτό σου προτείνουμε, να μην το χάσεις.

Το

πρόγραμμα του, δεν έχει ανακοινωθεί, επισήμως και αποτελεί έκπληξη για τους θαυμαστές του. Αν και θεωρούμε όπως έχει αποδείξει, έχει στο αίμα του, τον τρόπο να στήνει μια εύθυμη παράσταση, στην οποία, είμαστε σχεδόν βέβαιοι, ότι δεν θα παραλείψει, να εντάξει και στοιχεία, πολιτικής, σάτιρας, λόγο ημερών.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, σε αυτή του, την εμφάνιση, μπορεί να μην έχει στο πλευρό του -όπως ήδη είπαμε- τους γνωστούς αγνώστους αλλά θα έχει μια εξαμελή μπάντα και τη τραγουδίστρια Βίκη Καρατζόγλου, η οποία θα τραγουδήσει, έντεχνα και λαϊκά καθώς και αποσπάσματα από την νέα της δισκογραφική δουλεία με τίτλο: «Θα γυρίσω σε μένα».

Info !

PassPort

Καραϊσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 2104296401

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

The post Ο Γιάννης Ζουγανέλης με τραγούδια που γελάνε και σου κλείνουν το μάτι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα