Bazaar με παλιά προγράμματα παραστάσεων και βιβλία

17:31 23/5/2014 - Πηγή: iPop

Από αύριο, (24 Μαΐου) έως και τις 15 Ιουνίου, για είκοσι περίπου ημέρες, αυτοί που συλλέγουν παλιά προγράμματα παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία, να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους, ή να την ξεκινήσουν μόλις τώρα, πληρώνοντας ελάχιστα, καθώς οι τιμές ξεκινούν μόλις από ένα ευρώ.

Εκτός, όμως, από τα παλιά προγράμματα παραστάσεων γνωστών θεατρικών έργων, Ελληνικού, αλλά και παγκόσμιου ρεπερτορίου, στο bazaar, οι επισκέπτες θα έχουν

την ευκαιρία, να αγοράσουν γνωστά βιβλία, λευκώματα και μελέτες, με έκπτωση έως και 40% από την αρχική τους, τιμή πώλησης.

Τα υπόλοιπα βιβλία, γενικού ενδιαφέροντος και θέματος, θα πωλούνται 20% φθηνότερα, από την αρχική τους, αναγραφόμενη τιμή, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως η ποικιλία των προς πώληση πραγμάτων, είναι μεγάλη και έτσι θα έχεις, πολλές επιλογές.

Οι πόρτες του βιβλιοπωλείου που φιλοξενεί την έκθεση, θα είναι ανοιχτές για το κοινό, τις μέρες και ώρες, των παραστάσεων. Το προσωπικό είναι ειδικευμένο στο θέατρο και έτσι θα έχεις τη δυνατότητα, να βοηθηθείς σε αυτά που ψάχνεις!

Μην χάσεις λοιπόν, την ευκαιρία να το επισκεφτείς, να θαυμάσεις και να αγοράσεις όσα ψάχνεις ή όσα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον και την προσοχή.

Info!

Βιβλιοπωλείο Εθνικού Θεάτρου
Νέα Σκηνή- Νίκος Κούρκουλος
Αγίου Κωνσταντίνου 22-24
Τηλέφωνο: 2105288121

The post Bazaar με παλιά προγράμματα παραστάσεων και βιβλία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα