Με πινέλο την πάθηση της και καμβά το σώμα της…

19:32 23/5/2014 - Πηγή: iPop

Το να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου δεν είναι εύκολο κατόρθωμα, δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή πως είσαι πάντα κάτι θα έχεις που θα σε κάνει να νιώθεις μειονεκτικά. Έτσι, μας έχουν μάθει. Η Ariana Page Russell, όμως, η οποία μεγάλωσε αγωνιζόμενη ενάντια μίας δερματικής πάθησης και συχνές πτώσεις της αυτοεκτιμησης της αποφάσισε να μας δείξει πως όλα έχουν την ομορφιά τους!

Η Ariana Page Russell, η οποία έχει δερματογραφία, χρησιμοποίησε για πινέλο την πάθηση της και

καμβά το σώμα της και ξεκίνησε ένα project για να δείξει ότι όλα έχουν και τη θετική τους πλευρά. Να εξηγήσει μέσα από τα έργα της, στους ανθρώπους πώς το να έχεις μία δερματική πάθηση δεν σε κάνει φρικιό, ότι μπορεί να εμπνευστεί από αυτό και να δημιουργήσει πράγματα που ούτε τα είχε σκεφτεί!

Η διαδικασία δεν είναι επώδυνη. Ουσιαστικά χρησιμοποιεί μία βελόνα πλεξίματος ή ένα λεπτό στυλό και φτιάχνει τα σχέδια πάνω στο δέρμα της. Μετά από 5 λεπτά τα σχέδια εμφανίζονται πάνω στο δέρμα της και ξεκινάει να βγάζει τις φωτογραφίες. Τα σχέδια μένουν στο δέρμα για περίπου 30 λεπτά οπότε όλη η διαδικασία πρέπει να είναι πολύ γρήγορη!

Photos: huffingtonpost.com

The post Με πινέλο την πάθηση της και καμβά το σώμα της… appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα