Ο έρωτας της Jennifer Lopez και του Ben Affleck μεγαλώνει. Το ζευγάρι είναι έτοιμο να συζήσει!

18:21 10/7/2021 - Πηγή: iPop

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck διανύουν την καλύτερη περίοδο στη σχέση τους και ο έρωτάς τους φαίνεται να γίνεται όλο και πιο έντονος. Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, στο US Weekly, το ζευγάρι φαίνεται ασυγκράτητο, μετά την επανασύνδεσή του και πιο συγκεκριμένα είπε: “Όταν δεν δουλεύουν, περνούν σχεδόν κάθε βράδυ μαζί. Σκοπεύουν να συζήσουν πολύ σύντομα”.

Jennifer Lopez και Ben Affleck επανασύνδεση: Το ζευγάρι διανύει την καλύτερη περίοδο στη ζωή του!

«Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα»: Η Jennifer Lopez μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την επανασύνδεση με τον Ben Affleck

Λέγεται πως το ζευγάρι, που ήταν μαζί στις αρχές των ‘00s αλλά είχαν χωρίσει για πολλά χρόνια, στη διάρκεια των οποίων η Jennifer Lopez παντρεύτηκε τον Alex Rodriguez, είναι ξανά μαζί από τον Μάιο του 2021.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

“Η Jen πιστεύει ότι έχει όλο το χρόνο μπροστά της μαζί με τον Ben για να φτιάξουν τη ζωή τους όπως τούς εξυπηρετεί” σχολίασε ι η ανώνυμη πηγή στο ίδιο μέσο. “Σκοπεύει να συμμετέχει στην ανατροφή των παιδιών του Ben” αν και, όπως προσθέτει, “ο Ben είναι καταπληκτικός με τα παιδιά και αυτό είναι στην πραγματικότητα που αναβίωσε την έλξη της J. Lo για εκείνον. Είδε πόσο καλά συμπεριφέρθηκε στα παιδιά της και τον ερωτεύτηκε ξανά”.

Η ρομαντική έξοδος της Jennifer Lopez και του Ben Affleck στο πάρκο των “Simpsons”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ben Affleck (@benaffleck)

Πρόσφατα μάλιστα το ζευγάρι φωτογραφήθηκε, ερωτευμένο και ευτυχισμένο, σε έξοδο με τα 13χρονα δίδυμα Max και Emme της J.Lo και τον 9χρονο γιο του Affleck, Samuel, στο πάρκο Universal Studios Hollywood με συνοδεία τους σωματοφύλακές τους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο έρωτας της Jennifer Lopez και του Ben Affleck μεγαλώνει. Το ζευγάρι είναι έτοιμο να συζήσει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα