6 φορές που η Meghan Markle μας θύμισε την Πριγκίπισσα Diana και μας έπιασε μια νοσταλγία

11:59 10/7/2021 - Πηγή: iPop

Ο κόσμος ερωτεύτηκε την Πριγκίπισσα Diana όταν έγινε αρραβωνιαστικιά του Πρίγκιπα Κάρολου, αλλά η δουλειά της και η ζωή της απέδειξαν ότι ήταν κάτι περισσότερο από τη σύζυγο του Πρίγκιπα. Η αγαπημένη σε όλους Πριγκίπισσα Diana έζησε τη ζωή της με έναν μοναδικό τρόπο. Έγινε η επαναστάτρια της Βασιλικής Οικογένειας και άλλαξε πολλές παραδόσεις. Το δρόμο της ακολουθεί και η νύφη της, Meghan Markle.

Διάβασε παρακάτω τις 6 στιγμές που η Meghan Markle ακολούθησε τα χνάρια της Lady
Di:1. Και οι δύο είχαν καριέρα πριν παντρευτούν

Πριν παντρευτεί τον Πρίγκιπα Κάρολο, η Diana εργαζόταν ως βοηθός νηπιαγωγού στο Λονδίνο. Εκείνη την εποχή, ήταν το πρώτο μέλος της Βασιλικής Οικογένειας που είχε μια αμειβόμενη δουλειά πριν παντρευτεί. Η Meghan είχε, επίσης, μια επιτυχημένη καριέρα πριν συναντήσει τον πρίγκιπα Harry. Η πρώην σταρ του Suits ήταν μια καταξιωμένη ηθοποιός και εμφανίστηκε σε πολλές ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και σειρές.

Ο Πρίγκιπας Harry μίλησε για πρώτη φορά για το πώς βιώνει την πατρότητα ύστερα από τη γέννηση της Lilibet Diana: «Τα δύο παιδιά είναι άθλος»

2. Η Diana διάλεξε το δικό της δαχτυλίδι αρραβώνων όπως και η Meghan

Όταν αρραβωνιάστηκε τον Πρίγκιπα Κάρολο, η Diana έσπασε μια από τις βασιλικές παραδόσεις και επέλεξε  το δικό της δαχτυλίδι αρραβώνων. Επειδή επέλεξε ένα δαχτυλίδι από έναν κατάλογο, γεγονός που ήταν “προσβάσιμο” στο  κοινό εκείνη την εποχή, η Diana κέντρισε το ενδιαφέρον των εφημερίδων με αυτή την επιλογή. Η Meghan απέδειξε, επίσης, πάει κόντρα στους κανόνες και αφού γέννησε τον γιο της Archie,  επανασχεδίασε  το δαχτυλίδι αρραβώνων της.

© UPPA/Photoshot/REPORTER, © James Whatling/Mega Agency/East News3. Και οι δύο άλλαξαν τους παραδοσιακούς γαμήλιους όρκους

Στο γάμο της, το 1981, η πριγκίπισσα Diana έγραψε ιστορία όταν αρνήθηκε  να πει ότι θα “υπακούσει” τον Πρίγκιπα Κάρολο και επαναχάραξε τους γαμήλιους όρκους της, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση και ταραχή εκείνη την εποχή. Η Meghan, με τη σειρά της, επέλεξε, επίσης, να παραλείψει την “υπακοή” από  τους όρκους.

Και η Kate Middleton απούσα απ’ την τελετή στη μνήμη της Diana

4. Και οι δύο έσπασαν τη βασιλική παράδοση όταν αποφάσισαν να γεννήσουν σε νοσοκομείο

Η Diana άλλαξε τον τρόπο που γεννούν οι βασιλικές γυναίκες. Αντί να γεννήσει το μωρό της στο σπίτι, γέννησε και τους δύο γιους της στην πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου St. Mary’s. Η Kate Middleton ακολούθησε το παράδειγμα και γέννησε και τα 3 παιδιά της στο ίδιο νοσοκομείο. Η Meghan, όμως, άνοιξε ένα νέο δρόμο, αποφασίζοντας να γεννήσει τον γιο της Archie στο νοσοκομείο Portland στο Λονδίνο.

© LFI/Photoshot/REPORTER, © DOMINIC LIPINSKI/AFP/East News5. Έκαναν τις δικές τους επιλογές όσον αφορά τη μόδα

Για την Diana, η παραβίαση του βασιλικού πρωτοκόλλου μερικές φορές σήμαινε να προτιμά για τις δημόσιες εμφανίσεις της ρούχα με έντονα χρώματα. Η Meghan έχει, επίσης, εναντιωθεί στη βασιλική παράδοση με τις στυλιστικές της επιλογές και συχνά χαρακτηρίζεται ως επαναστάτρια. Επιπλέον, τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας δεν φορούν μαύρα δημόσια, εκτός αν παρευρίσκονται σε κηδεία. Η Lady Di, όμως, φορούσε επανειλημμένα μαύρα σύνολα όπως, ακριβώς, και η Meghan Markle.

© Tim Graham / Tim Graham Photo Library / Getty Images, © Chris Jackson / Chris Jackson Collection / Getty Images6. Καμία τους δε φοβήθηκε να μιλήσει

Το 1995, η Νταϊάνα έδωσε τη διάσημη συνέντευξή της στον Martin Bashir στο BBC, όπου έπαψε να είναι η ντροπαλή Lady Di, προσπαθώντας να κεντρίσει το ενδιαφέρον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με την προσωπική της ζωή. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Αφρική, η Meghan έδωσε, επίσης, μια πολύ συναισθηματική συνέντευξη και αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά της διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Οι παραδόσεις και ο λόγος που δεν θα έχει τίτλο η μικρή Lilibet Diana

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 6 φορές που η Meghan Markle μας θύμισε την Πριγκίπισσα Diana και μας έπιασε μια νοσταλγία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα