10 Ιδέες για γρήγορο πρωινό όταν δεν έχεις χρόνο να το φτιάξεις. Συνταγές που μπορείς να ετοιμάσεις από το προηγούμενο βράδυ

10:49 10/7/2021 - Πηγή: iPop

Με τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας ξεχνάμε να βρούμε χρόνο για ένα θρεπτικό πρωινό. Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, το πρωινό αποτελεί το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και δεν πρέπει να το παραμελούμε όσο λίγο χρόνο και να έχουμε. Για αυτό βρήκαμε 10 εύκολες, γευστικές και θρεπτικές ιδέες για γρήγορο πρωινό που μπορείς να προετοιμάσεις από το προηγούμενο βράδυ

1. Overnight Oats

Τα overnight oats είναι μία απο τις πιο φρέσκες ιδέες για ένα καλό πρωινό, συνδυάζοντας τα οφέλη της βρώμης με τις βιταμίνες των φρέσκων φρούτων και την απόλαυση της σοκολάτας.

Δοκίμασε και παίξε με τις συνταγές που θα ανακαλύψεις και κράτησέ τα στο ψυγείο σου για κάθε στιγμή.

Βρες συνταγές εδώ: EASY OVERNIGHT OATS

2. Baked Oats

Τα baked oats έγιναν γνωστά ως ένα απο τα πιο δημοφιλή trends του TikTok. Είναι μια πολύ απολαυστική ιδέα για πρωινό που μπορείς να προετοιμάσεις απο το προηγούμενο βράδυ. Με λαχταριστούς συνδυασμούς γεύσεων, όπως σοκολάτα με μπισκότο, καραμέλα, φρούτα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, οι συνταγές που θα βρειςδεν θα σε απογοητεύσουν για όταν θέλεις κάτι θρεπτικό, νόστιμο και διαφορετικό.

Unsplash

Βρες συνταγές εδώ: TikTok Baked Oats: 6 Ways!

3. Breakfast Bowls

Τα breakfast bowls δεν είναι μόνο η καινούρια τάση στο φαγητό αλλά και ένα νόστιμο και θρεπτικό πρωινό γεμάτο με βιταμίνες και superfoods. Φτιάχνοντας το μείγμα της επιλογής σου με κατεψυγμένα φρούτα και υλικά, μπορείς να το κρατήσεις στην κατάψυξη σου για στιγμές που χρειάζεσαι μια γρήγορη και απολαυστική λύση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσεις φρέσκα φρούτα και granola και η μέρα σου θα είναι γεμάτη ενέργεια.

Βρες συνταγές εδώ: ACAI BOWL (4 DELICIOUS RECIPES!)

Unsplash4. Smoothies

Τα smoothies αποτελούν απο τις πιο εύκολες λύσεις όταν ψάχνεις κάτι γρήγορο και θρεπτικό για να ξεκινήσεις την μέρα σου. Για να εξοικονομήσεις ακόμα περισσότερο χρόνο απο την πρωϊνή σου ρουτίνα, μπορείς να κόψεις τα φρούτα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις και να τα βάλεις στην κατάψυξη. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να τα βάλεις στο blender.

Unsplash

Βρες συνταγές εδώ: 25 Healthy Smoothie Recipes to Brighten Up Your Mornings

5. Chia seed pudding

Τα chia seeds είναι απο τα πιο γνωστά superfoods και φημίζονται για τα οφέλη που έχουν για την υγεία μας. Εκτός απο την τρομερή διατροφική τους αξία όμως, είναι και πάρα πολυ εύκολο και γευστικό πρωινό που μπορείς να κρατάς στο ψυγείο σου για τα πρωινά που βιάζεσαι. Βρες τις λαχταριστές συνταγές παρακάτω.

Unsplash

Βρες συνταγές εδώ: 6 Easy & Healthy Chia Pudding Recipes

6. Σπιτικές μπάρες δημητριακών

Οι σπιτικές μπάρες δεν είναι μόνο καλές για να αρχίσεις την μέρα σου, αλλά και ιδανικές και για όσο είσαι στην δουλειά και χρειάζεσαι λίγη παραπάνω ενέργεια για να συνεχίσεις την μέρα σου. Αποτελούν δυναμωτικό snack που είναι πάντα καλό να έχεις στο σπίτι σου. Μάθε πώς να τις φτιάχνεις για να μπορείς να τις απολαύσεις ανά πάσα στιγμή.

Βρες συνταγές εδώ: 8 Easy Homemade Granola Bar Recipes

7.Wraps από αυγό

Τα αυγά αποτελούν μία εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και σε χορταίνουν με τις θρεπτικές τους αξίες. Οι παρακάτω συνταγές θα σου δώσουν ιδέες για γεμάτο πρωινό χωρίς να είναι χρονοβόρο.

Βρες συνταγές εδώ: FREEZER BREAKFAST BURRITOS

8. Παρφέ γιαούρτι

Το παρφέ γιαούρτι είναι κάτι τόσο απλό, τόσο ανάλαφρο και τόσο απολαυστικό. Φτιάξε το παρφέ τις επιλογής σου με όποια υλικά σου αρέσουν (π.χ φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς, κομμάτια σοκολάτας) και κράτησέ το στο ψυγείο σου για το επόμενο πρωί που το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να προσθέσεις λίγο μέλι αν το επιθυμείς ή κάποιο ακόμα υλικό.

Βρες συνταγές εδώ: MAKE AHEAD FRUIT AND YOGURT PARFAITS (VIDEO)

Unsplash9. Σπιτικά μπισκότα βρώμης

Τι καλύτερο από μερικά υγιεινά μπισκότα μαζί με τον πρωινό σου καφέ; Υπάρχουν πολλές εύκολες και γρήγορες συνταγές για θρεπτικά μπισκότα βρώμης τα οποίες μπορείς εύκολα να τροποποιήσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. Μπορείς είτε να κρατήσεις την ζύμη σου για μερικές μέρες στο ψυγείο σου είτε να τα κρατήσεις φρέσκα και τραγανά σε ένα τάπερ.

Βρες συνταγές εδώ: Oat biscuits

10. Pancakes

Τα pancakes αποτελούν αγαπημένο πρωινό μικρών και μεγάλων. Γιατί, λοιπόν, να μην μπορείς να τα απολαύσεις ακόμα και όταν βιάζεσαι; Υπάρχουν συγκεκριμένες συνταγές που σου επιτρέπουν να τα κρατάς έως και για 3-4 μέρες φρέσκα στο ψυγείο σου για οποιαδήποτε στιγμή τα λιγουρευτείς.

Βρες συνταγές εδώ: Blueberry Lemon Pancakes For Meal Prep

Unsplash

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 10 Ιδέες για γρήγορο πρωινό όταν δεν έχεις χρόνο να το φτιάξεις. Συνταγές που μπορείς να ετοιμάσεις από το προηγούμενο βράδυ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα