Η Andie MacDowell και τα γκρι μαλλιά της αποτελούν την έμπνευση της ημέρας

16:51 10/7/2021 - Πηγή: iPop

Tο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών συζητήθηκε πολύ φέτος, καθώς περπάτησαν σε αυτό οι αγαπημένοι μας celebreties με μοναδικά look. Οι εμφανίσεις ήταν όλες εξαιρετικές και πολλές κατάφεραν να “κλέψουν” την παράσταση, όμως μια συζητήθηκε λίγο περισσότερο και δε θα μπορούσε να είναι άλλη από την Andie MacDowell και τα γκρι μαλλιά της.

Η Andie MacDowell, η 63χρονη ηθοποιός, περπάτησε στο κόκκινο χαλί την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ με ένα φανταστικό Prada φόρεμα κεντημένο

με κρυστάλλους στο πάνω μέρος, την προσοχή, όμως, την έκλεψαν τα πλούσια γκρι μαλλιά της, με τις κυματιστές μπούκλες. Την τρίτη ημέρα του Φεστιβάλ η ηθοποιός παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας “Tout S’est Bien Passe”. Αυτή τη φορά με ένα μάξι φόρεμα Atelier Versace και τα μαλλιά της πιασμένα.

Πηγή έμπνευσης η Andie MacDowell και τα γκρι μαλλιά της! Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andie Macdowell (@andiemacdowell)

Η Andie MacDowell όταν ρωτήθηκε για το χρώμα των μαλλιών της δήλωσε: “Νιώθω άνετα. Μου αρέσω. Αυτό συμβαίνει στην ηλικία μου”. Η ηθοποιός, μάλιστα, συνέχισε λέγοντας ότι έμαθε, επίσης, στις κόρες της, την 26χρονη Margaret και την 31χρονη Rainey Qualley, να αγαπούν τον εαυτό τους, όπως είναι. “Μου υπενθυμίζουν πολύ συχνά να μην μιλάω υποτιμητικά για τον εαυτό μου. Είναι καλύτερες από μένα, κατά πολλές έννοιες, επειδή τις δίδαξα καλά. Και με άκουσαν”, αυτά ήταν τα λόγια της.

Όλα ξεκίνησαν στη διάρκεια της καραντίνας όπου η Andie MacDowell αποφάσισε να μην βάψει τα μαλλιά της και να τα αφήσει με το φυσικό τους χρώμα. Η 63χρονη ηθοποιός δηλώνει τόσο κουλ με την ηλικία της που περνάει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες και τις προτρέπει να αγκαλιάσουν την φυσική τους ομορφιά, την ηλικία τους και το πέρασμα του χρόνο το οποίο αφήνει τα δικά του σημάδια. “Η ηλικία δεν είναι κάτι κακό. Δεν χρειάζεται να κυνηγάμε τη νεότητα”, είχε πει σε μία συνέντευξή της το 2017 στο WMagazine.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andie Macdowell (@andiemacdowell)

Είναι μια ευκαιρία, λοιπόν, η εικόνα της Andie MacDowell στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών, να σε εμπνεύσει και να σε βοηθήσει να αγαπήσεις κι εσύ τα γκρι μαλλιά σου και τον εαυτό σου ανεξάρτητα από την ηλικία του.

Πέραν, όμως, της έμπνευσης που αποτελεί, ίσως θα ήταν χρήσιμο να προβληματιστείς και σχετικά με τα στερεότυπα της κοινωνίας. Η εμφάνιση της Andie MacDowell μας κάνει να αναρωτιόμαστε μέχρι πότε θα θεωρείται ταμπού μια γυναίκα να αφήνει τα μαλλιά της γκρίζα και για ποιο λόγο να υποβάλει τον εαυτό της σε μια τέτοια διαδικασία από τη στιγμή που οι άνδρες με γκρι μαλλιά τις περισσότερες φορές θεωρούνται γοητευτικοί και όχι γερασμένοι;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Andie MacDowell και τα γκρι μαλλιά της αποτελούν την έμπνευση της ημέρας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα