Η Hailey Bieber ξεκινάει ένα νέο fashion trend μόνο με μια δημοσίευσή της στο Instagram

14:33 10/7/2021 - Πηγή: iPop

Η Hailey Bieber ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ανέδειξε το σεξαπίλ της με ένα μαύρο στενό φόρεμα, το οποίο στόλιζε την πλάτη της και τους γοφούς της με δετές λεπτομέρειες, οι οποίες φανέρωναν και κολάκευαν το κορμί της με ένα σέξι τρόπο. Το supermodel κατάφερε για άλλη μια φορά να εμπνεύσει τις στιλιστικές μας επιλογές, καθώς και να είναι το επίκεντρο της συζήτησης σε όλα τα social media.

Justin και Hailey Bieber βαπτίστηκαν μαζί κι ανέβασαν φωτογραφίες απ’ τη στιγμή

Ποια είναι η νέα τάση στα φορέματα που επιλέγουν οι αγαπημένες μας celebrities; Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Τα φορέματα του Peter Dundas φαίνεται πως έχουν γίνει κάποιου είδους trend και όλο και περισσότερες celebrities τα επιλέγουν σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση. Η Jodie Turner-Smith, στην πρεμιέρα του Zola, φορούσε μια καναρινί-κίτρινη εκδοχή του φορέματος με δαντελωτά σχέδια, ενώ η Ciara φορούσε μια φλογερή λεοπάρ έκδοση για το δείπνο της πέμπτης επετείου με τον Russell Wilson.

O full in love Justin Bieber έκανε καντάδα στην καλή του έξω απ’ το παλάτι του Μπάκιγχαμ! (Video)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη D U N D A S (@dundasworld)


Από τότε που ο Peter Dundas ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη βιομηχανία της μόδας, το 2017, αρκετές celebrities αγκάλιασαν την προσπάθεια του και επέλεξαν να ντυθούν με φορέματά του, τα οποία αναδεικνύουν με τον πιο σέξι τρόπο το σωματότυπό τους. Η Beyoncé στα βραβεία Grammy, η Katy Perry, η Emily Ratajkowski και οι Kardashians είναι μερικές από αυτές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη D U N D A S (@dundasworld)

“Curtain Reveal”: Η νέα τάση στη μόδα που θα λατρέψεις

Τα συγκεκριμένα φορέματα, είναι πάρα πολύ εύκολο να φορεθούν και να συνδυαστούν με ποικίλα είδη παπουτσιού, ανάλογα με το ύφος και το στυλ που θέλεις να δόσεις στο ντύσιμό σου. Είναι μια επιλογή που σου λύνει τα χέρια σε μια βραδινή έξοδο και προσθέτει μια σέξι νότα στην εμφάνισή σου. Βέβαια, με τα κατάλληλα αξεσουάρ και το ιδανικό βάψιμο, γιατί να μη τολμήσεις να το δοκιμάσεις και σε μια απογευματινή σου βόλτα;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Hailey Bieber ξεκινάει ένα νέο fashion trend μόνο με μια δημοσίευσή της στο Instagram εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα