Ο Kanye West θα ονομάζεται πλέον Ye – Η δικαστική αίτηση και η σημασία πίσω από το νέο του όνομα

14:46 25/8/2021 - Πηγή: iPop

Ο Kanye West αλλάζει το όνομα του σε Ye σύμφωνα με τα επίσημα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε. Τα επίσημα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες αποδεικνύουν ότι ο γνωστός ράπερ στοχεύει να αποστάξει το πλήρες όνομά του Kanye Omari West σε απλώς Ye, χωρίς άλλο όνομα ή επώνυμο, επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους».

Η αίτηση διαζυγίου για Kim Kardashian και Kanye West

– Η περιουσία και τα αιτήματα της Kim Kardashian

Ο Kanye West αλλάζει το όνομα του σε Ye

Ο ράπερ μάλιστα, είχε ανακοινώσει την αλλαγή του ονόματος του το 2018, γράφοντας στο Twitter “…ο επίσημα γνωστός ως Kanye West. Με λένε Ye “.

Εξηγώντας την αλλαγή σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη εκείνη τη χρονιά, είπε: “Πιστεύω ότi “Ye” είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη λέξη στη Βίβλο και στη Βίβλο σημαίνει “Εσύ”. Είμαι λοιπόν εσύ, είμαι εμείς, είμαστε εμείς”. Είπε ότι το όνομά του “άλλαξε από Kanye, που σημαίνει “μοναδικός”, σε απλά “Ye” αντικατοπτρίζοντας τα καλά μας, τα κακά μας, τα μπερδεμένα μας, τα πάντα”. “Ye” ήταν ο τίτλος του στούντιο άλμπουμ που κυκλοφόρησε εκείνη τη χρονιά.

the being formally known as Kanye West

I am YE

— ye (@kanyewest) September 29, 2018

Ο ράπερ μοιράζεται το επώνυμό του με τα τέσσερα παιδιά του – North West, Saint West, Chicago West και Psalm West αλλά και με την πρώην γυναίκα του Kim Kardashian West, η οποία δεν άλλαξε το επώνυμό της σε Kardashian όταν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο.

Ο West ονόμασε το πολυαναμενόμενο δέκατο στούντιο άλμπουμ του “Donda” από την αγαπημένη μητέρα του Donda West, η οποία πέθανε το 2007 σε ηλικία 58 ετών μετά από επιπλοκές από αισθητικές επεμβάσεις. Αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Kanye West θα ονομάζεται πλέον Ye – Η δικαστική αίτηση και η σημασία πίσω από το νέο του όνομα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα