Άγριες Μέλισσες: Το νέο trailer του τρίτου κύκλου και οι συνταρακτικές εξελίξεις

11:46 25/8/2021 - Πηγή: iPop

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν με καταιγιστικές εξελίξεις. Ήδη, το μικρό teaser που είχε κυκλοφορήσει προϊδέαζε για όσα θα δούμε στον νέο κύκλο της σειράς. Η αγαπημένη δραματική σειρά επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στον νέο κύκλο καθώς τα δεδομένα στο Διαφάνι αλλάζουν για άλλη μια φορά. Το νέο trailer για τις Άγριες Μέλισσες προμηνύει πως η εγκαθίδρυση της δικτατορίας στο χωριό θα προκαλέσει αναταράξεις.

Άγριες Μέλισσες: Οι 3 πασίγνωστοι ηθοποιοί που εισβάλλουν στον τρίτο κύκλο

Νέο trailer για τις Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε
στον τρίτο κύκλο;

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες του Διαφανίου ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί ακόµη µία φορά. Το χωριό, αλλά και όλη η Ελλάδα, ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή περίοδο. Κι ενώ κανείς δεν θα προλάβει να καταλάβει καλά καλά τι συµβαίνει, ο Ακύλας Μεγαρίτης, θα εγκατασταθεί µόνιµα στο ∆ιαφάνι.

Ο Ακύλας, εκτός από φίλος της χούντας και πιστός υποστηρικτής της δικτατορίας, είναι και ο αδελφός του Αχιλλέα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από το όπλο του Μιλτιάδη, όταν προσπάθησε να σκοτώσει τις αδελφές Σταµίρη. Ο Ακύλας θα θελήσει να εκδικηθεί µε τον πιο σκληρό τρόπο για τον θάνατο του αδελφού του. Φυσικά, στο στόχαστρό του θα µπουν οι αδελφές Σταµίρη εξαιτίας των οποίων έχασε ο Αχιλλέας τη ζωή του, ενώ υπεύθυνο για τον θάνατό του θεωρεί τον Μιλτιάδη. Έτσι, στόχος του είναι να τιμωρήσει τον Λάµπρο.

Οι νέοι ηθοποιοί

Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα υποδυθεί τον Ακύλα, όπως είχαμε δει και στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου.

Παράλληλα, στη σειρά μπαίνει ο Νίκος Κουρής στον ρόλο του Ζάχου, αλλά και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος που θα υποδύεται τον εκδότη µίας εφηµερίδας. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου θα έχει τον ρόλο της γυναίκας του Ακύλα, ενώ τα δύο παιδιά τους θα υποδυθούν η Στέλλα Ψαρουδάκη και ο Δηµήτρης Τσίκλης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Άγριες Μέλισσες: Το νέο trailer του τρίτου κύκλου και οι συνταρακτικές εξελίξεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα