Mini lockdown στην Μεσσηνία και παράταση σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο – Ποιες περιοχές θα ακολουθήσουν

12:46 25/8/2021 - Πηγή: iPop

Νέο τοπικό lockdown στην Μεσσηνία εφαρμόζεται από σήμερα 25 Αυγούστου η οποία σημείωσε 146 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο με τα επιδημιολογικά δεδομένα της περιοχής να προκαλούν ανησυχία. Παράλληλα, παρατείνεται το mini lockdown και στα Χανιά, το

Ηράκλειο και το Ρέθυμνο.

Τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους – Ολικός αποκλεισμός από ορισμένες δραστηριότητες και υποχρεωτικό εργαστηριακό test με προσωπική δαπάνη

Τοπικό lockdown στην Μεσσηνία

Από σήμερα, 25 Αυγούστου και έως την 1η Σεπτέμβρη στην Μεσσηνία, τα Χανιά, το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο ισχύουν τα μέτρα που αφορούν:

Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι τόσο στη συγκεκριμένη περιοχή, όπως και σε όλη την επικράτεια, απαγορεύεται η διενέργεια οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων έναντι οποιασδήποτε μορφής ανταλλάγματος, με φυσική παρουσία πλήθους άνω των είκοσι ατόμων σε ιδιωτικό, μη επαγγελματικό χώρο. Το διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης ανέρχεται από 50.000 έως 200.000 ευρώ για τον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εν λόγω εκδήλωση.

Ανοίγει η πλατφόρμα για την τρίτη δόση εμβολίου – Σε ποιους και πότε πρέπει να χορηγηθεί

Παράταση ειδικών μέτρων τοπικού χαρακτήρα έναντι #Covid_19 σε #Χανιά, #Ηράκλειο & #Ρέθυμνο – Εφαρμογή ειδικών μέτρων σε #Μεσσηνία

https://t.co/3v9MsQnw5v pic.twitter.com/3zHFdHln2h

Civil Protection GR (@GSCP_GR) August 24, 2021 Ποιες περιοχές ακολουθούν;

Όπως φαίνεται η επιδημιολογική φόρτιση έχει μετατοπιστεί από τις μεγάλες πόλεις και τα νησιά στην επαρχία. Η Πελοπόννησος ανησυχεί ιδιαίτερα τους ειδικούς καθώς οι περισσότεροι νομοί της καταγράφουν καθημερινά υψηλό αριθμό κρουσμάτων. Συγκεκριμένα, εχθές (24 Αυγούστου) καταγράφηκαν 232 κρούσματα στην Ηλεία, 184 στην Αχαΐα και 146 στην Μεσσηνία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Mini lockdown στην Μεσσηνία και παράταση σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο – Ποιες περιοχές θα ακολουθήσουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα