Πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 – Αναλυτικά η Ελληνική Αποστολή

18:38 24/8/2021 - Πηγή: iPop

Πραγματοποιήθηκε η λαμπρή τελετή της έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020. Η διοργάνωση τελέστηκε χωρίς κοινό όπως ακριβώς και η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Τα μέτρα κατά της πανδημίας επέτρεψαν μια λιτή τελετή αλλά άκρως συγκινητική και με βαθύτερα μηνύματα.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες

μπορεί να τελείωσαν αλλά μας δίδαξαν μαθήματα ζωής

Τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020

Η επιδημιολογική κατάσταση στην Ιαπωνία έχει επιδεινωθεί έπειτα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και όπως έχει ανακοινωθεί οι Παραολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν υπό δύσκολες συνθήκες. Ωστόσο, αναμένεται να ισχύσουν τα ίδια πρωτόκολλα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η είσοδος της αποστολής της Ελλάδας στην τελετή ήταν λαμπερή και συγκινητική. Σημαιοφόροι της ελληνικής παραολυμπιακής ομάδας είναι οι Αθανάσιος Κωνσταντινίδης και Αννα Ντέντα όπως ορίζει το πρωτόκολλο για την ισότητα των φύλλων. Η χώρα μας εκπροσωπείται από 44 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι θα αγωνιστούν σε 11 αθλήματα. Αυτά είναι ο Στίβος, η Κολύμβηση, η Άρση Βαρών σε πάγκο, το Μπότσια, η Ξιφασκία με Αμαξίδιο, η Σκοποβολή, η Τοξοβολία, η Αντισφαίριση με Αμαξίδιο, η Επιτρεπέζια Αντισφαίριση, η Ποδηλασία και το Τζούντο.

11 εικόνες από τις καλύτερες στιγμές των Ολυμπιακών αγώνων

woof#ERTTokyo2020
pic.twitter.com/cRmxt8X3VE

— Βολφ The Husky (@WolfTheHusky4) August 24, 2021

#teamhellas #Paralympics #Tokio2020 #ERTTokyo2020 pic.twitter.com/wfwGnyCbD0

Keywords
Τυχαία Θέματα