Ο Gerard Depardieu κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση

17:56 28/2/2021 - Πηγή: iPop

Ο Gerard Depardieu κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση ωστόσο ο ίδιος δηλώνει αθώος. Πριν από τρία χρόνια ο γνωστός ηθοποιός είχε δεχθεί τις ίδιες κατηγορίες και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά”αρνούμαι απόλυτα όσα λένε για μένα”.

Ο Gerard Depardieu κατηγορείται για βιασμό

Ο Γάλλος ηθοποιός που κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα και έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 200 ταινίες μίλησε αφού το κοινό έμαθε ότι κατηγορήθηκε το Δεκέμβριο του 2020 για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε μια υπόθεση του 2018 που αναβίωσε από τις αρχές.

Ο 72χρονος παραδόθηκε στις προκαταρκτικές κατηγορίες, στις 16 Δεκεμβρίου, αλλά δεν κρατήθηκε τότε. Το γραφείο του εισαγγελέα αντιμετώπισε τις κατηγορίες την Τρίτη μετά τη διαρροή της ενημέρωσης σχετικά με την υπόθεση στα γαλλικά μέσα.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού Hervé Temime εξέδωσε δήλωση στη Fox News σχετικά με τις κατηγορίες στις οποίες διατήρησε την αθωότητα του πελάτη του στο θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά:

Ο κ. Depardieu κατηγορήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, πληροφορίες που παρέμειναν μυστικές έκτοτε, σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία. Αυτές οι πληροφορίες δημοσιεύθηκαν χθες, κάτι που είναι λυπηρό. Ένας ανακριτής είναι υπεύθυνος για αυτό το αρχείο

Ο κ. Depardieu είναι και παραμένει αθώος. Αμφισβητεί έντονα τις κατηγορίες εναντίον του. Η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί με ηρεμία, μυστικότητα και σεβασμό στο τεκμήριο αθωότητας του κ. Depardieu

Οι κατηγορίες σχετίζονται με ισχυρισμούς που έκανε μια ηθοποιός στη δεκαετία του ’20 που χρονολογείται από το 2018. Μια αρχική έρευνα εναντίον του σταρ απορρίφθηκε το 2019 λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, αλλά αργότερα αναβίωσε.

Ο Depardieu είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς ηθοποιούς της Γαλλίας και ένας από τους λίγους που έχει ξεπεράσει τον γαλλικό κινηματογράφο και έκανε το όνομά του στο Χόλιγουντ. Κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα για την απόδοσή του στο “Green Card”, μια ρομαντική κωμωδία αγγλικής γλώσσας του 1990, με πρωταγωνιστή τον Andie MacDowell.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Gerard Depardieu κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα