Η Kristen Stewart σε ρόλο που κανείς δεν περίμενε για την ταινία “Spencer” είναι φτυστή η Diana

15:26 28/2/2021 - Πηγή: iPop

Έρχεται η Kristen Stewart σε ρόλο έκπληξη αφού την έχουμε συνηθίσει μελαχρινή κυρίως και ξαφνικά έγινε ξανθιά και όχι μόνο. Η καινούρια ταινία “Spencer” έχει ξεκινήσει τα γυρίσματά της και στο ρόλο της Diana θα είναι η γνωστή ηθοποιός, η οποία της μοιάζει σε ανατριχιαστικό βαθμό!

Η Kristen Stewart σε ρόλο πριγκίπισσας
Diana

Η Kristen Stewart θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana για την ταινία ” Spencer”. Η παραγωγή θέλησε να μη διαρρεύσει καμία εικόνα από τη μεταμόρφωση της ηθοποιού ωστόσο ορισμένοι paparazzi τους χάλασαν τα σχέδια αφού αποθανάτισαν τη γνωστή ηθοποιό στα γυρίσματα. Ακόμα, πριν μερικές εβδομάδες είδαμε την πρωταγωνίστρια να φοράει ένα κόκκινο παλτό κι ένα μαύρο καπέλο με βέλο που θύμιζε την εμφάνιση της πριγκίπισσας Diana στη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία του 1993.

View this post on Instagram

A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewartx)

Οι νέες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως μας άφησαν άναυδους από την ομοιότητα της Kristen Stewart με την πριγκίπισσα Diana και οριακά νομίζαμε ότι απλά τα βλέπουμε διπλά! Η 30χρονη ηθοποιός βρέθηκε σε γύρισμα στη Γερμανία φορώντας ένα καρό σακάκι με λευκό ζιβάγκο και μεγάλα μαύρα γυαλιά, όπως ακριβώς έκανε η Diana. H ενδυματολόγος της ταινίας, Jacqueline Durran έχει κάνει έρευνα προκειμένου όλα τα looks να έχουν την αισθητική που ακολουθούσε πιστά η πριγκίπισσα.

View this post on Instagram

A post shared by Best Movie (@bestmovie_mag)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kristen Stewart σε ρόλο που κανείς δεν περίμενε για την ταινία “Spencer” είναι φτυστή η Diana εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα