Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 5

11:40 28/2/2021 - Πηγή: iPop

Ένα επεισόδιο γεμάτο από ένταση, μαγειρική και εξαιρετικό ανταγωνισμό ανάμεσα στο Διονύση, τον Ιωάννη και τον Κωστή. Ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 5 είναι ένας από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 5

Συχνά λέγεται πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και σε αυτό το επεισόδιο είδαμε και το γιατί καθώς ο Πάνος Ράπτης είχε υποδείξει τον Ιωάννη Αυλωνίτη ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ύστερα το τέλος της ψηφοφορίας της κόκκινης ομάδας, οι παίκτες διαγωνίστηκαν μαζί με τον Ιωάννη και στη Δοκιμασία Αποχώρησης

ήταν ο Διονύσης και ο Κωστής.

Δύο από τους πιο κορυφαίους και δίδυμους σεφ, ο Δημήτρης και ο Θανάσης Σταμούδης, ζήτησαν από τους υποψήφιους να δημιουργήσουν δύο πιάτα, ένα γλυκό και ένα αλμυρό τα οποία θα ήταν πιάτα αντιγραφής. Το πιάτο αντιγραφής δεν ήταν άλλο από: «Εικονικό ριζότο σελινόριζας, ψητά χτένια, και κόλιανδρο» όσον αφορά στο αλμυρό και όσον αφορά στο γλυκό ήταν «Τσούρος, γρανίτα από τεκίλα, χειροποίητη πραλίνα φουντουκιού, σάλτσα αλμυρής καραμέλας και σάλτσα πικρής σοκολάτας». Στο τέλος της δοκιμασίας τα πιάτα με τις μεγαλύτερες ελλείψεις άφησαν μία απογοήτευση να πλανάται στον αέρα και τον Κωστή Αλεξάκη να αποχωρεί από το γνωστό τηλεπαιχνίδι.

Όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες που όμως πάντα κάνουν τη διαφορά. Ο Κωστής τα πήγε μέτρια και έτσι άρχισε να αγχώνεται με τη βαθμολογία, ενώ ο Ιωάννης και ο Διονύσης ένιωθαν πιο σίγουροι και ίσως και αρκετά ενοχλημένοι με τη φασαρία στον εξώστη. Ο Ιωάννης ήταν ο πρώτος που ανέβηκε πάνω, ο Διονύσης συγκέντρωσε μεγαλύτερη βαθμολογία και ο παίκτης που αποχώρησε, ο Κωστής, έβγαλε την ποδιά του MasterChef 5 και αποχώρησε.

Ο Κωστής δήλωσε χαρακτηριστικά:

Άδικο κρίμα. Ήταν μία σύντομη εμπειρία. Ένα σύντομο ταξίδι και δεν κατάφερα να ξεδιπλώσω τον μαγειρικό μου εαυτό. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και χαίρομαι που έφτασα μέχρι εδώ. Η μαγειρική δε σταματά ποτέ. Το θέμα είναι να έχει κάποιος τύχη εδώ μέσα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 5 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα