Νόστιμα τρουφάκια oreo με μόνο 3 υλικά!

14:20 1/2/2020 - Πηγή: iPop

Τι γλυκό θα φτιάξεις σήμερα; Σου έχουμε την κατάλληλη συνταγή για τρουφάκια oreo με μόνο 3 υλικά που δε θα σου πάρουν πολλή ώρα. 

Τα τρουφάκια oreo είναι μια εναλλακτική συνταγή για τρουφάκια που θα ενθουσιάσουν μεγάλους και παιδιά κι όλοι θα σου ζητούν να την ξαναφτιάξεις. Είναι, επίσης, μια καλή ευκαιρία να αξιοποιήσεις τα μπισκότα oreo που σου έχουν περισσέψει.

Τι θα χρειαστείς;1 πακέτο μπισκότα oreo με γέμιση σοκολάτα1 πακέτο τυρί κρέμα2 πακέτα ημι-γλυκιά κουβερτούραΠώς θα φτιάξεις αυτά τα τρουφάκια oreo;Βάζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ
για να γίνουν θρύψαλα.Στη συνέχεια, τα βάζουμε σ’ ένα μεσαίο μπολ και προσθέτουμε το τυρί κρέμα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνουν ένα ομογενοποιημένο μείγμα.Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 15 με 20 λεπτά.Όταν το μείγμα σταθεροποιηθεί, χρησιμοποιούμε ένα κουτάλι της σούπας για να πάρουμε απ’ το μείγμα της σοκολάτας.Βάζουμε τη σοκολάτα στην παλάμη μας και πλάθουμε το τρουφάκι.Λιώνουμε την κουβερτούρα σε bain marie και την αφήνουμε για λίγο να κρυώσει.Βουτάμε τα τρουφάκια μας στη σοκολάτα και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα σ’ ένα ταψάκι.Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου μία ώρα μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.

Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τρουφάκια με δημητριακά και πραλίνα φουντουκιού! 

Διάβασε ακόμα:

Συνταγή για τρουφάκια με λίγες θερμίδες και πλούσια γεύση

Photo: Unsplash/ Merve Aydın

Το άρθρο Νόστιμα τρουφάκια oreo με μόνο 3 υλικά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα