Fail! Πώς ο Ηλίας Μουλάς κατάλαβε τη φάρσα του Πούμπουρα! | Video

11:09 1/2/2020 - Πηγή: iPop

Ο Ηλίας Μουλάς έγινε το πρώτο θύμα του Best Friend’s Fear, ο οποίος κατάλαβε τη φάρσα του Πούμπουρα. Δες το επικό video!

Δεν πετυχαίνουν όλες οι φάρσες αυτή τη ζωή… γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που είναι λίγο περισσότερο ψιλιασμένοι και το ψάχνουν. Η φάρσα του Πούμπουρα που… καταστράφηκε, γιατί ο Ηλίας Μουλάς τους ανακάλυψε!

Πιο συγκεκριμένα, ηθοποιός μαζί με τον Στέφανο Μουαγκιέ που βοήθησε να στηθεί η φάρσα, έφτασαν σε μια φαρμακαποθήκη για να παραλάβουν κάποια φάρμακα και εξαιτίας της

κακής συνεννόησης τους με τη γραμματέα της εταιρείας, οδηγήθηκαν στο λάθος δωμάτιο, όπου σύμφωνα με το σενάριο μολύνθηκαν από ραδιενέργεια.

Στη συνέχεια, τους ενημέρωσαν πως είναι απαραίτητο να τους απολυμάνουν και όταν ήταν σε ένα δωμάτιο και ξεκίνησε η διαδικασία, ο Ηλίας Μουλάς απλά… δεν το πίστευε. Ξεκίνησε να εξετάζει τον χώρο εξονυχιστικά και εντόπισε μια από τις κρυφές κάμερες. Όπως είδαμε από το πώς κινήθηκε στη συνέχεια, μπήκε απλά στο παιχνίδι και ξεκίνησε να το “παίζει”.

Μέχρι που ανάγκασε τον Σάββα Πούμπουρα να ρίξει τη μάσκα του. Και το φινάλε ήταν το πιο αστείο! Με τον Ηλία να μην το πιστεύει και να τα βάζει με όλους, τον Σάββα Πούμπουρα να μη μπορεί να μη σταματήσει να γελάει και τον Στέφανο να τρέχει για να μην “πέσει” στα χέρια του Ηλία.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δε… φώναζε “σας έπιασα πάντως” και η αλήθεια είναι πως τους έπιασε! Και μπορεί αυτή η φάρσα να καταστράφηκε αλλά εμείς την απολαύσαμε!

Δες το video με τη φάρα του Πούμπουρα που είχε άλλη… τροπή:

Η αντίδραση της Έλλης Κοκκίνου στην φάρσα του Πούμπουρα (Video)

Η απάντηση του Πούμπουρα στους επικριτές

Ο Σάββας Πούμπουρας έστειλε ένα λιτό και πάντα χιουμοριστικό μήνυμα για όλους αυτούς που επικρίνουν την εκπομπή και τις φάρσες.

Κανονικά δεν μπαίνω στον κόπο, αλλά επειδή μου ερεθίζετε τα μπαλασκόνια, ακούστε εσείς οι «μάστερ» των φαρσών: στις 30 φάρσες δε βγαίνουν ούτε όλες τρομακτικές, ούτε σαμαρικές και ναι αρκετοί σε παίρνουν χαμπάρι. Του χρόνου να πάτε να τις κάνετε καλύτερα

Κανονικά δεν μπαίνω στον κόπο, αλλά επειδή μου ερεθίζετε τα μπαλασκόνια, ακούστε εσείς οι «μάστερ» των φαρσών: στις 30 φάρσες δεν βγαίνουν ούτε όλες τρομακτικές, ούτε σαμαρικές και ναι αρκετοί σε παίρνουν χαμπαρι.
Του χρονου να πάτε να τις κάνετε καλύτερα ✌

Keywords
Τυχαία Θέματα