Πώς να αλλάξεις τη διάθεσή σου σε ένα λεπτό!

20:46 31/1/2020 - Πηγή: iPop

Πεσμένος ε; Βαριά διάθεση… Δεν θες κανέναν και τίποτα. Όλα δύσκολα και μαύρα; Δεν έχεις διάθεση ρε παιδί μου λέμε. Σαν να έπεσε η μπαταρία. Τί-πο-τα! Άκου τώρα όμως. Η Αλεξάνδρα Λιάκου και η Πόπη Τσαπανίδου, σου έχουν συνταγή μαγική να αλλάξεις διάθεση! Πώς να αλλάξεις τη διάθεσή σου σε ένα λεπτό με μερικά tips!

6 συμβουλές σε περιμένουν στο νέο επεισόδιο του #mindTALKS και υπόσχονται να σου αλλάξουν διάθεση μέσα σε ένα λεπτό.

Άκου πώς να αλλάξεις τη διάθεσή σου σε ένα λεπτό σύμφωνα με την
coach συνείδησης Αλεξάνδρα Λιάκου:Βάλε μουσική! Κλείσε το κινητό σου, βάλε την αγαπημένη σου μουσική και χόρεψε μέχρι να νιώσεις τη γαλήνη μέσα σου!Ούρλιαξε! Πήγαινε σε ένα χώρο όπου μπορείς να φωνάξεις και βγάλτο από μέσα σου! Αμέσως θα νιώσεις καλύτερα.Τρέξε. Κάθε είδους γυμναστική ανεβάζει την ντοπαμίνη στον οργανισμό και μας κάνει πιο χαρούμενους.Σκέψου για ποια πράγματα είσαι ευγνώμων. Σίγουρα θα βρεις κάποια πράγματα!Ψάξε κάτι μέσα σου που σ’ έχει εμπνεύσει. Μπορεί να είναι ένα έργο, μια ομιλία ή οτιδήποτε άλλο που θα σε βγάλει απ’ την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι ή που νομίζεις ότι βρίσκεσαι και θα σε “ποτίσει” με κάτι καινούριο.Πες ότι είναι ΟΚ. Αποδέξου ότι ο κόσμος δεν είναι τέλειος, αγκάλιασε την κατάσταση στην οποία είσαι, το ότι δεν είσαι αυτή τη στιγμή καλά.Πώς να αλλάξεις τη διάθεσή σου σε ένα λεπτό!

Ευχαριστούμε θερμά τον χώρο τέχνης “ΙΣΟΓΕΙΟ” στην Κηφισιά, όπου και γυρίστηκε το επεισόδιο #mindTALKS. 

Τα #mindTALKS ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα στο IGTV και το YouTube κανάλι της Πόπης. Ακολούθησε την Πόπη Τσαπανίδου και την Αλεξάνδρα Λιάκου στο Instagram.

Δες ακόμα:

Πώς να πετύχεις όλα όσα θέλεις μέσα στο 2020; | Video

Το άρθρο Πώς να αλλάξεις τη διάθεσή σου σε ένα λεπτό! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα