Νέα καταγγελία σε βάρος του Chris Noth: «Είναι ένα σεξουαλικό αρπακτικό» – Όσα αποκάλυψε πρώην συνεργάτης του

17:00 17/12/2021 - Πηγή: iPop

Η Zoe Lister-Jones προχωρά σε μία νέα καταγγελία σε βάρος του ηθοποιού, Chris Noth μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, αφού δύο γυναίκες κατηγόρησαν τον σταρ του Sex and the City για σεξουαλική επίθεση αυτή την εβδομάδα.

Η 39χρονη Zoe Lister-Jones ισχυρίστηκε ότι ο Noth, 67 ετών, ήταν μεθυσμένος στα γυρίσματα του Law & Order και συμπεριφερόταν ανάρμοστα προς τις γυναίκες σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Νέας Υόρκης. Η Lister-Jones έκανε τις κατηγορίες σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, την οποία μοιράστηκε την Πέμπτη, 17/12.

Καταγγελία σε βάρος του Chris Noth: Νέες αποκαλύψεις από την Zoe Lister-Jones

Η ανάρτηση στο Instagram της Lister-Jones έρχεται αφότου δύο γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι ο ηθοποιός τους επιτέθηκε σε διαφορετικές περιπτώσεις το 2004 και το 2015, σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter. Η μια γυναίκα ισχυρίστηκε ότι βιάστηκε από τον Noth στο διαμέρισμά του όταν ήταν 22 ετών, ενώ η δεύτερη ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος την είχε «χρησιμοποιήσει».

Ο Noth έχει αρνηθεί τις κατηγορίες και από τις δύο γυναίκες στην ανακοίνωσή του στο THR. Σε δήλωση που κοινοποιήθηκε, μάλιστα, χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς για επίθεση «κατηγορηματικά ψευδείς».

«Την περασμένη εβδομάδα η φίλη μου με ρώτησε πώς ένιωθα για τον θάνατο του Mr. Big στο And Just Like That…, και είπα, ειλικρινά, ένιωσα ανακούφιση», έγραψε, αναφερόμενη στον θάνατο του χαρακτήρα του Noth στο Sex and the City.

«Με ρώτησε γιατί και της είπα ότι ήταν επειδή δεν μπορούσα να ξεχωρίσω τον ηθοποιό από τον άντρα και ο άντρας είναι ένας σεξουαλικό αρπακτικό», συνέχισε. «Η φίλη μου ανησύχησε με την επιλογή των λέξεων μου. Και για να είμαι ειλικρινής το ίδιο και εγώ. Δεν είχα σκεφτεί αυτόν τον άντρα τόσα πολλά χρόνια, κι όμως υπήρχε μια σκληρότητα στη χρήση της γλώσσας μου και ήρθε από κάπου βαθιά και θαμμένη.»

Η Zoe Lister-Jones ανέφερε ότι στα εικοσί της, εργαζόταν σε ένα κλαμπ όπου άνηκε στον Noth και βρισκόταν στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι «στις λίγες περιπτώσεις» που ο Noth εμφανιζόταν στο χώρο ήταν σταθερά σεξουαλικά ακατάλληλος με μια συνάδελφό της. Η Zoe Lister-Jones δεν κατονόμασε τη γυναίκα.

Την ίδια χρονιά που δούλευε στο κλαμπ, η Zoe Lister-Jones είπε ότι έπαιξε έναν ρόλο επίσης ως guest-star στο Law & Order με τον Noth, ο οποίος έπαιζε τον ντετέκτιβ Mike Logan στη σειρά. Κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου του Noth που επέστρεφε μετά τα γυρίσματα του Sex and the City, η Lister-Jones ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός «ήταν μεθυσμένος στα γυρίσματα».

«Κατά τη σκηνή μου είχε πολλές μπύρες κάτω από το τραπέζι στο οποίο καθόταν», ισχυρίστηκε. «Σε μια λήψη πλησίασε κοντά μου, μύρισε το λαιμό μου και μου ψιθύρισε: «Μυρίζεις ωραία». Δεν είπα τίποτα. Η φίλη μου στο κλαμπ δεν είπε ποτέ τίποτα. Είναι τόσο σπάνιο αυτό που κάνουμε τώρα».

Αναλυτικά η ανάρτησή της: Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoe Lister-Jones (@zoelisterjones)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Νέα καταγγελία σε βάρος του Chris Noth: «Είναι ένα σεξουαλικό αρπακτικό» – Όσα αποκάλυψε πρώην συνεργάτης του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Chris Noth, Είναι, – Όσα,Chris Noth, einai, – osa