Νέα επίθεση των Anonymous εναντίον της τουρκικής αστυνομίας

16:43 16/2/2016 - Πηγή: iPop

Ένα ακόμα χτύπημα των Anonymous αυτή τη φορά εναντίον ηλεκτρονικών αρχείων της τουρκικής αστυνομίας, φέρνουν στο φως της δημοσιότητας ευαίσθητα δεδομένα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή ενημερωτικά δίκτυα, ένας χάκερ ο οποίος ανήκει στην ομάδα των Anonymous, εξαπέλυσε νέο χτύπημα, αυτή τη φορά εναντίον της τουρκικής αστυνομίας.

Η νέα

κυβερνοεπίθεση που δέχθηκε η τουρκική αστυνομία, από μέλος των Anonymous, έφερε στη δημοσιότητα μια σειρά δεδομένων με πληροφορίες που περιέχουν στοιχεία ευαίσθητου περιεχομένου, από την εθνική βάση δεδομένων της τουρκικής αστυνομίας, προκειμένου να «αναλάβει δράση κατά της διαφθοράς» στην κυβέρνηση του έθνους.

#Anonymous hacker releases trove of data from Turkish national police serverhttps://t.co/NZ32rlFS0f pic.twitter.com/NRIHXcRPx1

— IBTimes UK (@IBTimesUK) February 16, 2016

Τώρα, το σύνολο των δεδομένων, τα οποία έχουν κλαπεί από την Τουρκική Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας (EGM), βρίσκονται αναρτημένα σε ιστοσελίδες ανταλλαγής αρχείων peer-to-peer και το κοινό, μπορεί να τα κατεβάσει και να τα διαβάσει ελεύθερα. Τα αρχεία τα οποία κάνουν το γύρο του internet είναι συνολικού μεγέθους 17,8 GB.

Στην ιστοσελίδα Cthulhu, ο οικοδεσπότης ισχυρίζεται ότι ο χρήστης ROR [RG] παραβίασε την τουρκική βάση δεδομένων, πριν από δύο χρόνια, δημοσιεύοντας το σύνολο δεδομένων. «Το υλικό που δημοσιεύεται, αφορά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εθνικής Αστυνομίας της Τουρκίας», αναφέρει η δήλωση. «Η πηγή είχε μόνιμη πρόσβαση σε διάφορες υποδομές της τουρκικής κυβέρνησης τα τελευταία δύο χρόνια και υπό το πρίσμα των διαφόρων κυβερνητικών καταχρήσεων τους τελευταίους μήνες, αποφάσισε να αναλάβει δράση κατά της διαφθοράς με τη δημοσίευση αυτή.»

Hey #Turkey, I have something to show you tomorrow. See, if you fight your citizens, they will bite back. #standby pic.twitter.com/jqfp0ylIWd

— TheCthulhu (@CthulhuSec) February 15, 2016

#Ankara cracked: #anonymous releases 18GB of classified Turkish police data https://t.co/NpkPmMznTK #Turkey pic.twitter.com/tkyKkqlJQc

— Sputnik (@SputnikInt) February 16, 2016

photo:ibtimes.co.uk

The post Νέα επίθεση των Anonymous εναντίον της τουρκικής αστυνομίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα