Oi... 49 νεοι προϊσταμενοι της ερτ

16:03 16/2/2016 - Πηγή: Fimotro
Αγαπητό, Fimotro,
Διαβάζουμε από την Διαύγεια, δηλαδή επίσημα στοιχεία, πως στην ΕΡΤ έγιναν αισίως, ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά... 49 νέοι προϊστάμενοι σε διάφορες διευθύνσεις της εταιρείας. Για να βολευτούν όλα...
τα παιδιά της επανάστασης? Η κυβέρνηση αν δεν κάνω λάθος, έχει πει ότι τελείωσε το καθεστώς των ρουσφετιών και της καρέκλας. Φαίνεται όμως ότι προκειμένου να αξιοποιηθούν όλα τα αιτήματα βρέθηκε η λύση.
Δημιουργήθηκαν ...απίθανες διευθύνσεις για να τακτοποιηθούν οι φίλοι του συστήματος. Ένα παράδειγμα αποδεικνύει του λόγου του αληθές. Η Γενική Διεύθυνση Νέων Μέσων απέκτησε τέσσερις προϊσταμένους: Πρωτότυπου Περιεχομένου, Ψηφιακών Εκδόσεων, Ροής Επικαιρότητας και Δημιουργικού Σχεδιασμού.Δηλαδή, άλλος προϊστάμενος θα παρακολουθεί το ΑΠΕ και τους ρεπόρτερ, άλλος θα ζητά από τους ρεπόρτερ θέματα, άλλος θα έχει τον σχεδιασμό. Αν αυτό δεν λέγεται τρέλα, τότε πως να το χαρακτηρίσει κανείς, σε μια χώρα με 3 μνημόνια. Κάποιες πληροφορίες λένε πως ανάμεσα στους 49 νέους προιστάμενους, είναι 47 φιλοσυριζαίοι, ένας από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και ένας από Λαϊκή Ενότητα.
Σ.Β.
Keywords
Τυχαία Θέματα