Μετ’ εμποδίων γίνονται (ή μήπως όχι) τα γυρίσματα των Peaky Blinders

12:05 3/5/2021 - Πηγή: iPop

Μία από τις πιο αγαπημένες σειρές των συνδρομητών του Netflix είναι και το Peaky Blinders. Τον τελευταίο τουλάχιστον χρόνο όλοι όσοι δηλώνουν fan της σειράς περιμένουν με ανυπομονησία το νέο κύκλο της σειράς. Ξέροντας ότι “new episodes are coming soon” όπως συνηθίζει να πετάει το Netflix μαζί με μία φωτογραφία της σειράς, λογικό ήταν ότι έχουν ξεκινήσει και τα γυρίσματα. Ωστόσο, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες

έχει δημιουργηθεί μία αναστάτωση με τα γυρίσματα των Peaky Blinders.

Τι πήγε στραβά στα γυρίσματα των Peaky Blinders

Η παραγωγή της αγαπημένης σειράς Peaky Blinders έχει κατηγορηθεί ότι έχει θέσει σε κίνδυνο το προσωπικό της αφού σύμφωνα με πληροφορίες επέτρεψε σε ένα μέλος του προσωπικού να συνεχίσει να εργάζεται στο σετ μετά από θετικές δοκιμές για κορονοϊό. Η Guardian στο ρεπορτάζ της, αναφέρει ότι η δημοφιλής εκπομπή γκάνγκστερ του BBC ερευνάται από την Union Bectu μετά το συμβάν.

View this post on Instagram

A post shared by Peaky Blinders (@peakyblindersofficial)

Τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά σύνολα έπρεπε να λάβουν επιπλέον προφυλάξεις για την ταινία αφού όλα τα σετ έκλεισαν τον περασμένο Μάρτιο. Η μαγνητοσκόπηση για την έκτη σεζόν των Peaky Blinders, που εδρεύει στο Μπέρμιγχαμ, τέθηκε σε παύση λόγω «ενός ψευδώς θετικού τεστ για ένα μέλος του πληρώματος». Ωστόσο, άλλα μέλη της παραγωγής δήλωσαν ότι η μαγνητοσκόπηση συνεχίστηκε για λίγες ώρες μετά το θετικό αποτέλεσμα στον ιό.

View this post on Instagram

A post shared by Peaky Blinders (@peakyblindersofficial)

Το μέλος του πληρώματος που έδειξε θετικό έπειτα πήρε ένα τεστ NHS Covid, το οποίο επέστρεψε αρνητικό και επέτρεψε να συνεχιστεί η λήψη. Ο Guardian αναφέρει ότι η καθυστέρηση της παύσης της μαγνητοσκόπησης έχει αφήσει μερικά μέλη των συντελεστών εκνευρισμένα. Το σόου παράγεται από δύο εταιρείες, την Caryn Mandabach Productions και την Tiger Aspect, κάποια περαιτέρω έρευνα θα μπορούσε να βλάψει την ασφάλεια των εταιρειών και να σταματήσει τα γυρίσματα της πολύ πετυχημένης σειράς. Οποιαδήποτε καθυστέρηση στη μαγνητοσκόπηση κοστίζει χρήματα, καθώς το κόστος λήψης του BBC One κυμαίνεται από 650.000 £ έως 1 εκατομμύριο £ την ώρα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google NewsΔιαβάστε Επίσης

Το άρθρο Μετ’ εμποδίων γίνονται (ή μήπως όχι) τα γυρίσματα των Peaky Blinders εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα