Η Keira Knightley πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει το όνομά της και αυτός είναι ο λόγος!

18:01 2/5/2021 - Πηγή: iPop

Η Keira Knightley αλλάζει το όνομά της και το πρώτο πράγμα που εμείς αναρωτηθήκαμε όπως λογικά και εσύ είναι γιατί! Η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε έπειτα από 8 χρόνια γάμου να πάρει το επίθετο του συντρόφου της.

Η Keira Knightley αλλάζει το όνομά της

Η πολυτάλαντη ηθοποιός είναι 8 χρόνια παντρεμένη με τον σύντροφό της, James Righton, και όπως πρόσφατα αποκαλύφθηκε πήρε τη μεγάλη απόφαση να πάρει το επίθετό του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mail online,

η διάσημη ηθοποιός έχει ήδη καταθέσει την αίτησή της για να αλλάξει το επίθετό της και να μπορεί να χρησιμοποιεί το επίθετο “Righton” αντί του “Knightley”.

View this post on Instagram

A post shared by Keira Knightley ⌵ (@keiraknightleyofficialpage)

Η Keira Knightley είχε δηλώσει πριν από μερικά χρόνια ότι σκεφτόταν την αλλαγή του επιθέτου της, ωστόσο μέχρι πρότινος δεν το είχε αποφασίσει πιθανόν λόγω του ότι η καριέρα που έχει χτίσει φέρει το όνομα “Keira Knightley” και όχι το “Keira Righton” όπως επιθυμεί να μετονομαστεί. Η ίδια είχε δηλώσει παλαιότερα ότι θεωρούσε μία τέτοια κίνηση τρομακτική και επίφοβη. Τελικά, με το πέρασμα του χρόνου προφανώς οι αμφιβολίες της εξαλείφθηκαν αφού έχει ήδη καταθέσει την αίτηση σύμφωνα με το δημοσίευμα. Το ζευγάρι μάλιστα, έχει δύο κόρες την 5χρονη Edie, και την ενός έτους Delilah.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Keira Knightley πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει το όνομά της και αυτός είναι ο λόγος! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα