Με αυτούς τους τρόπους οι λεκέδες στα λευκά ρούχα θα αποτελούν παρελθόν

16:41 28/5/2021 - Πηγή: iPop

Καλοκαίρι έρχεται, κατεβάζουμε τα καλοκαιρινά από την ντουλάπα και ανεβάζουμε τα χειμωνιάτικα. Τα ανοιχτά χρώματα πρωταγωνιστούν στα καλοκαιρινά ρούχα, με τα λευκά να έχουν την τιμητική τους. Τα λευκά ρούχα φοριούνται αυτή την εποχή, ειδικότερα στις διακοπές, στα καλντερίμια που βολτάρουμε και πίνουμε το ποτό μας ή το κοκτέιλ. Τι γίνεται, όμως, όταν λερωθεί το λευκό μας πουκάμισο ή παντελόνι; Σου ‘χω τη λύση να καταπολεμήσεις τους λεκέδες στα λευκά ρούχα.

Η αλήθεια είναι πως η αντιμετώπιση λεκέδων στα άσπρα ρούχα είναι αρκετά

δύσκολη. Ακόμα κι αν αφαιρέσουμε τους λεκέδες που δημιουργούνται, ενδέχεται να υπάρχουν ίχνη ή σημάδια τα οποία με την πάροδο του χρόνου γίνονται κίτρινα ή γκρι. Ωστόσο, με τα tips που θα διαβάσεις, μπορείς να διατηρήσεις για πάντα τα λευκά σας ρούχα ολοκάθαρα.

Μέθοδοι για να αντιμετωπίσεις τους λεκέδες στα λευκά ρούχαΑσπιρίνη

Θρυμμάτισε μία ασπιρίνη, πρόσθεσε τα ρούχα στο νερό που θα βάλεις και λιώσ’ την πολύ καλά. Στη συνέχεια, μούλιασε τα λεκιασμένα λευκά ρούχα σας σε νερό και άφησέ τα να μουλιάσουν για μισή ώρα. Πλύνε τα λευκά ρούχα τα οποία είναι ποτισμένα με το μείγμα νερού και ασπιρίνης με τον κλασικό τρόπο.

2. Ξύδι και χυμός λεμόνι

Πρόσθεσε απορρυπαντικό πλυντηρίου, λίγο ξύδι και χυμό λεμονιού στο νερό, στη συνέχεια βούτηξε τα λευκά ρούχα σε αυτό και κατόπιν πλύνε τα κανονικά στο πλυντήριο.

3. Μαγειρική σόδα

Πρόσθεσε ένα ποτήρι μαγειρική σόδα σε 4 λίτρα νερού και, στη συνέχεια, βύθισε τα λευκά ρούχα σας στο μείγμα. Άφησε τα να μείνουν για τουλάχιστον μία ώρα και μετά πλύνε τα στο πλυντήριο.

Οι παραπάνω τρόποι για να εξαφανίζεις συνέχεια τους λεκέδες στα λευκά ρούχα είναι άκρως φυσικοί. Εννοείται, πως για τη λεύκανση των άσπρων ρούχων, μπορείς να χρησιμοποιήσεις λευκαντικά ρούχων τα οποία βλάπτουν το δέρμα και μπορούν να αλλάξουν το χρώμα των λευκών ρούχων με την συνεχή χρήση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Με αυτούς τους τρόπους οι λεκέδες στα λευκά ρούχα θα αποτελούν παρελθόν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα