Μαραθώνιος δοκιμασιών στο MasterChef για Μαρίνα και Διονύση- Ποιος έχει το προβάδισμα για τον τελικό;

11:41 28/5/2021 - Πηγή: iPop

Μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου, Μαρίνα και Διονύσης στο MasterChef 5 διεκδικούν μια θέση στον μεγάλο τελικό πλάι στη Μαργαρίτα. Ποιος έχει το πάνω χέρι στη μονομαχία;

Η Μαργαρίτα έχει πάρει ήδη το χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαρίνα και Διονύσης στο MasterChef 5 για να αναδειχθεί ο δεύτερος φιναλίστ ξεκίνησε. Μαραθώνιος δοκιμασιών για τους δύο παίκτες που διαγωνίζονται δύο μέρες και σε τέσσερις διαφορετικές και φυσικά, πολύ απαιτητικές

δοκιμασίες.

Στην πρώτη δοκιμασία με την οποία ήρθαν αντιμέτωποι, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να επιλέξουν μόνο 5 υλικά και να φτιάξουν ένα τέλειο πιάτο σε μισή μόνο ώρα.

Οι τρεις κριτές στην πρώτη αυτή δοκιμασία συναποφάσισαν έναν βαθμό για κάθε παίκτη κι έτσι τόσο η Μαρίνα όσο και ο Διονύσης πήραν 9 για τα πιάτα τους, έχοντας ισοπαλία προς το παρόν.

«Δεν είναι κακό το αποτέλεσμα της ισοπαλίας. Μας κάνει να πεισμώσουμε και τους δύο και η αλήθεια είναι πως πάντα ήθελα έναν πολύ δυνατό αντίπαλο απέναντί μου. Μακάρι να συνεχίσει έτσι η Μαρίνα και να το πάμε έτσι μέχρι το τέλος» είπε ο Διονύσης.

Στην επόμενη φάση του μαγειρικού μαραθωνίου για τη δεύτερη θέση στον τελικό, Μαρίνα και Διονύσης κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά τρία πιάτα του διακεκριμένου σεφ Τάσου Μαντή, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός για τη χρήση μυρωδικών και βοτάνων, κάτι που χαρακτήριζε και τα τρία πιάτα του.

Οι παίκτες είχαν στη διάθεσή τους δύο ώρες και 15 λεπτά για να ολοκληρώσουν και τα τρία πιάτα.

Η Μαργαρίτα μπορεί να βρισκόταν ασφαλής στον εξώστη, ωστόσο είχε την τύχη να γευτεί κι εκείνη τα πιάτα του σεφ, ενώ οι κριτές της έκαναν πλάκα ότι θα πρέπει κι εκείνη να φορέσει τη μαύρη ποδιά και να… μαγειρέψει.

Ποιος έχει το προβάδισμα για τον τελικό;

Η πρώτη μέρα των δοκιμασιών ολοκληρώθηκε κι ενώ στην πρώτη δοκιμασία οι δύο παίκτες είχαν ισοπαλία, στη δεύτερη κάποιος πήρε το προβάδισμα. Έτσι λοιπόν, στη δοκιμασία αντιγραφής των πιάτων του σεφ Τάσου Μαντή, ο Διονύσης συγκέντρωσε 33 βαθμούς και η Μαρίνα 34. Με έναν βαθμό διαφορά, η Μαρίνα προηγείται του Διονύση με 43 βαθμούς συνολικά από την 1η και τη 2η δοκιμασία.

Μία ακόμα ημέρα και δύο δοκιμασίες χωρίζουν τους παίκτες από τον μεγάλο τελικό. Ποιος θα καταφέρει να βρεθεί στο πλάι της Μαργαρίτας και να διεκδικήσει τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο;

Πότε θα γίνει ο τελικός του MasterChef 5;

Δες το trailer της Δευτέρας:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μαραθώνιος δοκιμασιών στο MasterChef για Μαρίνα και Διονύση- Ποιος έχει το προβάδισμα για τον τελικό; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα