Μάθε την τέχνη του φλερτ με απλά βήματα!

19:40 2/8/2019 - Πηγή: iPop

Το φλερτ είναι απ’ τα πράγματα σ’ αυτή τη ζωή που ακούγονται εύκολα στη θεωρία αλλά στην πράξη δεν είναι! Μπορεί ν’ ακούγεται τέλειο το να τσατάρεις όλο το βράδυ μ’ εκείνον τον ψηλό μελαχρινό που μόλις έκανες match στο Tinder, αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρεις πάντα τι να του γράψεις! Και εδώ έρχεται το βασικό ερώτημα που καλείται ν’ απαντήσει αυτό το άρθρο: Μπορείς να μάθεις την τέχνη του φλερτ;

Η ειδική στις σχέσεις April Masini σου δίνει μερικές χρήσιμες συμβουλές για την τέχνη του φλερτ! Αρχικά, τονίζει πως το κλειδί

για να γνωρίζεις εάν είσαι καλή στο φλερτ είναι η αντίδραση των άλλων!

Το φλερτ είναι ένας τρόπος να έρθεις σ’ επαφή με όσους σε βρίσκουν ελκυστική και τους βρίσκεις ελκυστικούς, επομένως εάν βλέπεις θετική ανταπόκριση μ’ όσους μιλάς, μάλλον το έχεις! Εάν βλέπεις ότι παίρνουν τις αποστάσεις τους και δεν ανταποκρίνονται, μάλλον πρέπει να μάθεις καλύτερα την τέχνη του φλερτ!

Αν νομίζεις πως το φλερτ είναι απλά κάτι που ή το χεις ή δεν το χεις, κάνεις λάθος! Η April Masini τονίζει πως μπορείς να το μάθεις, απλά θα χρειαστεί να βγεις απ’ το comfort zone σου και ν’ ακολουθήσεις μερικές χρήσιμες συμβουλές!

Το χειρότερο σενάριο

Σίγουρα απ’ τον τίτλο, δεν σου έρχεται κάτι πολύ αισιόδοξο στο μυαλό. Αλλά στην πραγματικότητα, εάν σκεφτείς το χειρότερο δυνατό σενάριο, θα πάρεις δύναμη! Θα αποτύχεις; Δεν θα βγεις ραντεβού; Θα σε απορρίψουν; Σε μια εβδομάδα από τώρα, μπορεί να μην το θυμάσαι καν! Εάν καταφέρεις να σταματήσεις να φοβάσαι και νιώθεις έτοιμη ν’ αντιμετωπίσεις ακόμα και το χειρότερο σενάριο, θα γίνεις master του φλερτ χωρίς να αγχώνεσαι!

Χαμογέλα

Είναι ένα απ’ τα μυστικά σου όπλα! Είναι τόσο απλό και τόσο σημαντικό! Ένα μεγάλο χαμόγελο, είναι ένα πρώτο, απλό δείγμα ότι ενδιαφέρεσαι. Ένα χαμόγελο μπορεί να φέρει όλο τον κόσμο κοντά σου, αρκεί να είναι ειλικρινές, αυθόρμητο και φυσικά γλυκό!

Ζήσε τη στιγμή

Να είσαι παρούσα. Ακούγεται αυτονόητο, αλλά δεν είναι. Όταν βρίσκεσαι εκεί, κυριολεκτικά και μεταφορικά, παρατηρείς τον άλλον, βλέπεις τα μάτια του, τη γλώσσα του σώματός του και κάνεις ανάλογα τις κινήσεις σου. Μην κάθεσαι ενώ είσαι μαζί του ή μιλάς μαζί του στο chat να υπεραναλύεις στο μυαλό σου πράγματα, γιατί απλά θα χάσεις το παιχνίδι και θα σε απορροφήσει το άγχος και οι σκέψεις σου! Είσαι εκεί, απλά ζήσε τη στιγμή!

Μίλα για πράγματα που αγαπάς

Μην σπας το κεφάλι σου προσπαθώντας να μιλήσεις για πράγματα που δεν σ’ ενδιαφέρουν ή δεν ξέρεις, μόνο και μόνο για να φανείς ενδιαφέρουσα. Άλλωστε, πώς θα κερδίσεις κάποιον στ’ αλήθεια εάν δεν δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό; Μην ξεχνάς πως ο ψηλός μελαχρινός που έχεις απέναντί σου θέλει να γνωρίσει εσένα κι όχι μια άλλη εκδοχή του εαυτού σου που θέλει απλά να τον εντυπωσιάσει.

Χρησιμοποίησε τη γλώσσα του σώματος

Αυτό το τρικ θα το χρησιμοποιήσεις στο πρώτο ραντεβού! Με τη γλώσσα του σώματος μπορείς να δείξεις το ενδιαφέρον σου, χωρίς να πεις πολλά λόγια. Τυχαία αγγίγματα, βλέμματα με νόημα και στάση του σώματος που δεν δείχνει άμυνα είναι μερικές απλές συμβουλές που μπορείς να εφαρμόσεις!

Η πιο σημαντική συμβουλή!

Να είσαι ο εαυτός σου! Να είσαι εσύ γιατί εσένα θέλεις ν’ αγαπήσουν όχι μια άλλη που σου μοιάζει, αλλά δεν είσαι εσύ! Σκέψου ν’ αρχίσεις να βγαίνεις με κάποιον που για να τον εντυπωσιάσεις του έχεις πει πόσο σου αρέσουν τα μουσεία σύγχρονης τέχνης, και στο επόμενο ραντεβού σας να σε πάει στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Θα θες ν’ ανοίξει η Γη να σε καταπιεί!

Το άρθρο Μάθε την τέχνη του φλερτ με απλά βήματα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα