Μάθε τι σημαίνουν τα συμπτώματα του κρυολογήματος για ένα σκύλο

11:31 10/10/2014 - Πηγή: iPop

Βλέπεις το σκύλο σου να φτερνίζεται ή να βήχει και λες ότι μπορεί να κρύωσε ή ακόμα να τον κόλλησες και εσύ που έχεις πυρετό. Θα πρέπει, λοιπόν, να ξέρεις πώς αυτό δεν ισχύει! Οι σκύλοι δεν κρυολογούν, όπως εμείς αλλά πολλές φορές μπορεί να βήχουν, να φτερνίζονται και να έχουν αυτά τα συμπτώματα. Τα συμπτώματα του κρυολογήματος για ένα σκύλο μπορεί να σημαίνουν κάτι πιο σοβαρό και εμείς είμαστε εδώ για να σε βάλουμε στο πνεύμα.

Τι μπορεί να σημαίνουν τα συμπτώματα του κρυολογήματος για ένα σκύλο;Συνάχι και δυσκολία στην αναπνοή: Συνήθως η βουλωμένη μύτη στους σκύλους δεν έχει να κάνει με
το κρύο. Προκαλείται από βακτήρια ή μύκητες και πρόκειται για μόλυνση. Μην ανησυχήσεις αν συνοδεύεται από λίγο αίμα γιατί είναι τελείως φυσιολογικό.Βήχας: Συνήθως τις περισσότερες φορές βήχα έχουν ως σύμπτωμα αρκετές σοβαρές ασθένειες, όπως είναι η διροφιλαρίαση. Αν ο βήχας είναι σαν έντονο κρώξιμο πάπιας υποδηλώνει προβλήματα στα τοιχώματα της τραχείας. Ο βήχας, όμως, και η δύσπνοια πολλές φορές έχουν να κάνουν και με ασθένειες του κατώτερου αναπνευστικού, όπως είναι η βρογχοπνευμονία.Φτέρνισμα: Τις περισσότερες φορές το φτέρνισμα του σκύλου έχει να κάνει με κάτι που έχει σταθεί στο λαιμό του ή με ένα ξένο σώμα που έχει μπει στο ρουθούνι του και προσπαθώντας να το αποβάλλει φτερνίζεται.

The post Μάθε τι σημαίνουν τα συμπτώματα του κρυολογήματος για ένα σκύλο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα