Ο Χώρος Τέχνης Ισόγειο ανοίγει τις πόρτες του

10:00 10/10/2014 - Πηγή: iPop

Ο νέος Χώρος Τέχνης Ισόγειο στην Κηφισιά είναι πια γεγονός. Πρόκειται για έναν μοντέρνο πολυχώρο, διακοσμημένο με γούστο και φινέτσα που ανοίγει τις πόρτες του πρώτη φορά για το κοινό σε λίγες μόνο μέρες. Βρίσκεται στο κέντρο της Κηφισιάς απέναντι από το παλιό σπίτι του γνωστού ποιητή Άγγελου Σικελιανού που πλέον στεγάζει την ιδιαίτερη και με στιλ καφετέρια Μέντα .

Τα εγκαίνια της αίθουσας που θα φιλοξενεί ανά καιρούς πάσης φύσεως εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων αλλά και events θα γίνουν τη Δευτέρα 13/10 στις 7:00 μμ. και οι υπεύθυνοι του σε περιμένουν να γνωρίσεις

και εσύ αλλά και να εξερευνήσεις από κοντά το συγκεκριμένο χώρο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη προς όλους και στο χώρο θα σε υποδεχτούν εικαστικά έργα, γλυπτά, πίνακες, κοσμήματα, χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα που έχουν σχεδιαστεί και επιμεληθεί οι: Αναστασάκη Καίτη, Αρβανίτης Άγγελος, Lekkas Uli, Μπούρας Τάσος, Παλλήκαρη Χαρά, Σεπετζόγλου Γιώργος.

Επιπλέον, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως αν είσαι και εσύ καλλιτέχνης, τραγουδιστής ή ακόμα και συγγραφέας μπορείς (αφού έρθεις πρώτα σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του χώρου) να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο Χώρο Τέχνης για να κάνεις τις δικές σου εκθέσεις ή παρουσιάσεις.

Info!

Εγκαίνια
Χώρος Τέχνης Ισόγειο
Διεύθυνση: Αγίων Θεοδώρων 10, Κηφισιά
Ημερομηνία: Δευτέρα 13/10/2014
Ώρα: 19:00
Ελεύθερη είσοδος

ΥΓ. Αν βρεθείς εκεί… ανέβα στον πρώτο όροφο να πεις ένα γεια και σε εμάς!

The post Ο Χώρος Τέχνης Ισόγειο ανοίγει τις πόρτες του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα