Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την άγρια δολοφονία στην Κρήτη

09:31 23/12/2019 - Πηγή: iPop

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την άγρια δολοφονία στην Κρήτη, όπου 54χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του. Όσα αναφέρουν όσοι γνώριζαν το ζευγάρι.

Η γυναίκα έπεσε νεκρή τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο 54χρονος σύζυγος και πατέρας του 4χρονου παιδιού της, την πυροβόλησε εξ’ επαφής μέσα στο σπίτι τους.

Όπως αναφέρει το τοπικό cretalive.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένειας, στην οδό Ηροδότου, στην

περιοχή της Ν.Αλικαρνασού, όταν ο 54χρονος άνδρας, υδραυλικός στο επάγγελμα και εισοδηματίας, έβγαλε κυνηγετική καραμπίνα, και με δύο σφαίρες αφαίρεσε τη ζωή της 33χρονης.

Νωρίτερα, το ζευγάρι διασκέδαζε σε ταβέρνα με φίλους και τίποτα δεν προμήνυε την τραγική κατάληξη. Κατά την επιστροφή τους στο σπίτι, όμως, ξεκίνησε ένας καυγάς που αποδίδεται ενδεχομένως και σε ζήλεια από την πλευρά του άνδρα.

Ο 54χρονος, αφού σκότωσε τη σύζυγό του, πήρε το 4χρονο παιδάκι τους, το άφησε σε έναν ξάδερφό του και έφυγε. Ήταν ο ίδιος που κάλεσε την Αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του. «Σκότωσα τη γυναίκα μου», φέρεται να είπε αλλά λόγω της κατάστασής του δεν ήταν σε θέση να δώσει λεπτομέρειες. Τελικά, παραδόθηκε, ενώ στο σημείο μετέβη το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την άγρια δολοφονία στην Κρήτη

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνώριζαν το ζευγάρι, η γυναίκα ήταν χρόνια θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Όπως αναφέρει ειδικότερα το cretapost.gr, που επικαλείται μαρτυρίες γειτόνων, «δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 54χρονος είχε δείρει τη γυναίκα του ακόμα και στη μέση του δρόμου».

«Σε κάποιες περιπτώσεις είχε κληθεί η αστυνομία καθώς ο 54χρονος έδερνε συστηματικά την γυναίκα του ωστόσο δεν γινόταν ποτέ τίποτε μόνο κάποιες παρατηρήσεις», ανέφερε γείτονας του ζευγαριού ενώ μία άλλη κάτοικος τόνισε πως ο δράστης «από μικρός ζήλευε όποιον είχε περισσότερα από εκείνον. Μάλιστα για την γυναίκα του έλεγε πως δίπλα του έχει ένα μανεκέν και την ζηλεύει πολύ».

Κάτοικοι της περιοχής τονίζουν η 33χρονη πριν κάποιο καιρό δεν άντεξε τα όσα βίωνε δίπλα στον 54χρονο και αποφάσισε να φύγει.

«Πήρε τα πράγματά της και πήγε στους δικούς της να μείνει. Ο 54χρονος όμως μετά από λίγο καιρό πήγε και την βρήκε πείθοντάς την να επιστρέψει στο σπίτι τους», είπε σχετικά μία γειτόνισσα τονίζοντας πως από τότε φαίνεται πως τα πράγματα είχαν ηρεμήσει και δεν υπήρχαν με τόση συχνότητα οι έντονοι καυγάδες.

«Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα υπήρξε τέτοια εξέλιξη στο ζευγάρι αν και είχα ακούσει – ποτέ δεν το είχα δει – πως ο 54χρονος κακομεταχειριζόταν την 33χρονη. Εκείνο το βράδυ, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, άκουσα δύο μπουμ. Δεν ήξερα τι ήταν. Στη συνέχεια άκουσα φασαρία αλλά δεν βγήκα έξω να δω τι συμβαίνει», είπε απ’ την πλευρά της η κουμπάρα του ζευγαριού.

«Απ’ αυτά που έμαθα, η αδερφή του 54χρονου που μένει πάνω από το σπίτι του ζευγαριού άκουσε το πρώτο μπουμ και κατέβηκε κάτω. Στο δεύτερο μπουμ είχε μπει μέσα στο σπίτι. Αντίκρισε την κοπέλα νεκρή. Αυτός πήρε το παιδί και είπε στη γειτονιά «Πάω το παιδί μου μία τελευταία βόλτα και επιστρέφω για να παραδοθώ».

Το άρθρο Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την άγρια δολοφονία στην Κρήτη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα