Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/12/2019)

08:00 23/12/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/12/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/12/2019):Κριός

Το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα σήμερα το μυαλό σου σου παίζει διάφορα παιχνίδια που σε κρατούν πίσω. Μην το επιτρέψεις. Παράλληλα, για τις όποιες αλλαγές θέλεις να πραγματοποιήσεις,

χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μεθοδικότητα. Βασίσου στους ανθρώπους γύρω σου, χωρίς να φοβάσαι αν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου, αφού είναι εκεί για σένα και την πρόοδό σου.

Ταύρος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου σήμερα. Καταβάλεις αξιόλογες προσπάθειες, προκειμένου να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος ή κάνεις πιο στενές τις σχέσεις σου. Είναι πολύ σημαντικό για σένα να έχεις αρμονικές σχέσεις αυτό το διάστημα γενικότερα και σήμερα ειδικότερα, όποια κι αν είναι η φύση τους. Αποκτούν πολύ μεγάλη αξία στην καθημερινότητά σου και τις αντιμετωπίζεις με περισσότερο σεβασμό απ’ ό, τι πριν.

Δίδυμοι

Η εσωστρέφεια τείνει να γίνει δεύτερη φύση σου, καθώς ό, τι σου συμβαίνει σε καθημερινή βάση επιλέγεις να το κρατάς μέσα σου και να το επεξεργάζεσαι, άλλοτε επιτυχώς και άλλοτε όχι. Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σου πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου πρόκειται να παίξουν τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά ζητήματα που αυτήν την περίοδο ζητούν επιτακτικά την προσοχή σου.

Καρκίνος

Αυτό το διάστημα και ειδικότερα σήμερα επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου, ανεξαρτήτως φύσεως, με γνώμονα τις δικές σου ανάγκες. Η καθημερινότητά σου σε αναγκάζει να γίνεις πιο δραστήριος/α και να συμπεριλάβεις πολλούς ανθρώπους και πολλές νέες δραστηριότητες στη ζωή σου. Φρόντισε μόνο να εξασφαλίζεις χρόνο για την ξεκούρασή σου, διότι ναι μεν τα ενεργειακά σου αποθέματα είναι υψηλά αυτήν την περίοδο, η υπερβολική ένταση όμως είναι ικανή να σε αποφορτίσει πολύ γρήγορα.

Λέων

Σήμερα εργάζεσαι με μεγαλύτερη διάθεση απ’ ό, τι το περασμένο διάστημα, καθώς διαπιστώνεις πως οι κόποι σου δεν πέφτουν στο κενό. Δουλεύεις σκληρά προκειμένου να εξασφαλίσεις έναν πιο άνετο τρόπο ζωής, τόσο για σένα, όσο και για τους ανθρώπους του περιβάλλοντος. Πέρα από τη δουλειά, εξίσου σημαντική για σένα σήμερα είναι και η σωστή λειτουργία του σπιτιού. Αναλαμβάνεις, λοιπόν, το ρόλο του ισορροπιστή και φροντίζεις για την εύρυθμη λειτουργία, τόσο του σπιτιού, όσο και της οικογένειας.

Παρθένος

Η μέρα, αλλά και γενικότερα το διάστημα αυτό είναι κομβικό για τις φιλίες σου, καθώς τώρα ξεκαθαρίζουν για σένα οι ουσιαστικές από τις επιφανειακές. Παράλληλα βιώνεις πολλές ιδεολογικές ζυμώσεις αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να ανακαλύπτεις καλύτερα τον εαυτό σου και τα “θέλω” σου, κάτι που θα λειτουργήσει ως κινητήριος μοχλός για το “ξεκαθάρισμα” του φιλικού κύκλου.

Ζυγός

Φαίνεται ότι οι αλλαγές που αναπόφευκτα συμβαίνουν σε αποδιοργανώνουν. Επιπλέον, ψυχολογικά μπορεί να νιώθεις κάπως μπερδεμένος/η, γι’ αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να απευθυνθείς σε ανθρώπους που πραγματικά και δοκιμασμένα μπορείς να εμπιστευθείς. Η συλλογικότητα είναι κριτικής σημασίας για την επιτυχία σου σήμερα και είναι κάτι στο οποίο μπορείς και πρέπει να βασιστείς.

Σκορπιός

Η έντονη κινητικότητα της ημέρας μπορεί να σε κουράσει, αλλά είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να δεχτείς ως αναγκαίο κακό. Τα απωθημένα σου, που πηγάζουν από ανεκπλήρωτες επιθυμίες, σου χτυπούν την πόρτα και οφείλεις να ανοίξεις και να τα καλοδεχτείς. Αν συνεχίσεις να εργάζεσαι με επιμονή, μεθοδικότητα και επικέντρωση στο στόχο σου, σε συνδυασμό και με μία έντονη εύνοια που δέχεσαι τώρα, η επιτυχία είναι δεδομένη.

Τοξότης

Λαμβάνεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Αλλάζεις ουσιαστικά τον τρόπο παραγωγής και διαχείρισής τους με σκοπό τη βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης. Η αλήθεια είναι πως το διάστημα αυτό σε ευνοεί ιδιαίτερα για κάτι τέτοιο, αρκεί να παραμένεις πιστός/ή στον οικονομικό σου σχεδιασμό, γιατί έχεις την τάση να ξεφεύγεις, κάτι που θα μπορούσε να σε απομακρύνει από το στόχο σου.

Αιγόκερως

Η αποφασιστικότητά σου σήμερα, αλλά και γενικότερα αυτές τις μέρες, σε ωθούν να κάνεις αλλαγές τις οποίες επεξεργαζόσουν εδώ και καιρό. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, όμως, καθώς έχεις την τάση να ενθουσιάζεσαι και να χάνεις το μέτρο. Είναι μια καλή χρονική στιγμή για αλλαγές, όμως είναι απαραίτητο να αξιοποιήσεις σωστά την ορθή και μεθοδική σκέψη που σε χαρακτηρίζει σήμερα και σε βοηθά να αξιολογήσεις και πιο σωστά και ψύχραιμα τις αλλαγές που επεξεργάζεσαι.

Υδροχόος

Επιδέχεσαι πολλές αλλαγές, τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές, γεγονός που θα σε βάλει αρκετές φορές σε θέση έντονης σκέψης για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων σου. Είναι μία καλή στιγμή, τώρα, να ανακαλύψεις την πραγματική σου δύναμη και να τη χρησιμοποιήσεις για την επίτευξη των στόχων σου. Πολύ σημαντική για την ανέλιξή σου θα αποδειχθεί και η δουλειά που θα κληθείς να κάνεις με τον εαυτό σου.

Ιχθείς

Η μέρα σου σε κατακλύζει με μηνύματα, τα οποία σχετίζονται βασικά με τα συναισθήματά σου. Πιο συγκεκριμένα, σε καλεί να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ζήσει στο μέγιστο βαθμό όλα τα συναισθήματα που θα προκύψουν, ακόμα και αν θεωρούνται “αρνητικά”, αλλά επιπλέον σου εφιστά την προσοχή περιμένοντας από σένα να μην υποδουλωθείς από αυτά.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/12/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα