Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας “Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς”! | Video

13:00 3/2/2020 - Πηγή: iPop

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας “Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς” | Videoτου Γιάννη Οικονομίδη.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 5 Μαρτίου απ’ την Αργοναύτες ΑΕ. και είναι απ’τις πολυαναμενόμενες ταινίες για το 2020. Ναι, είναι στη λίστα για τις “must see”!

«Υπάρχουν 1.000.000 τρόποι ν’ αγαπάς»: Το επίσημο trailer της ταινίας “Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς” μόλις κυκλοφόρησε και μας κάνει να ανυπομονούμε για τις

5 Μαρτίου, ώστε να τη δούμε στη μεγάλη οθόνη.

Το trailer της ταινίας “Η Μπαλάντα της Τρύπια Καρδιάς”

Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς: Το story

Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η “Ωραία Κοιμωμένη” Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει.

Παίζουν: Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου.

Μια ταινία του Γιάννη Οικονομίδη. 

Η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του Οικονομίδη ήταν το “Σπιρτόκουτο” (2002), η οποία διακρίθηκε στο 44ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το Βραβείο της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου. Το 2006 ακολούθησε “Η ψυχή στο στόμα”, που προβλήθηκε σε διάφορα διεθνή φεστιβάλ και ήταν υποψήφια για τον Χρυσό Αλέξανδρο στο 47ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Ο “Μαχαιροβγάλτης” (2010) ήταν η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του και έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μπούσαν το 2010, όπου απέσπασε επτά βραβεία από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. “Το μικρό ψάρι” (2014) πήρε πολύ καλές κριτικές, ιδιαίτερα για την ερμηνεία του πρωταγωνιστή Βαγγέλη Μουρίκη. Η ταινία αυτή συμμετείχε στο διαγωνιστικό τμήμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου το 2014 και απέσπασε τέσσερα βραβεία από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. Και οι τέσσερις αυτές ταινίες του Οικονομίδη διακρίθηκαν με το βραβείο της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου για την καλύτερη ελληνική ταινία της χρονιάς. Ο Γιάννης Οικονομίδης σκηνοθέτησε το 2016 το πρώτο θεατρικό έργο στη Νέα Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου με το έργο “Στέλλα κοιμήσου”, που έλαβε καλές κριτικές και τιμήθηκε με βραβεία.

Δες κι αυτό:

“Σχεσάκιας έγινες;” | 47 δευτερόλεπτα με τους Γιαννόπουλο και Μπισμπίκη (Video)

Το άρθρο Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας “Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς”! | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα