Harry και Meghan δημιουργούν και πάλι αναστάτωση με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν

20:20 2/2/2020 - Πηγή: iPop

Λίγο καιρό μετά την απόφαση του Πρίγκιπα Harry και της συζύγου του να παραιτηθούν απ’ τα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας, τα σενάρια για τη δουλειά της Meghan Markle πληθαίνουν. 

Συγχρόνως, δημοσιεύματα αναφέρουν πως Harry και Meghan έχουν προσφύγει στην εταιρεία Sheeraz Inc. που προωθεί την Κιμ Καρντάσιαν, αν και το ζευγάρι το αρνείται. Ωστόσο, η ίδια η εταιρεία

ισχυρίζεται πως έχει πάρει προσφορές από τον πρίγκιπα Harry και την Meghan και ζητά εμπορικές προτάσεις από τους πελάτες της παγκοσμίως, για να τις δώσει στους εκπροσώπους του ζευγαριού. Μάλιστα, η παραπάνω εταιρεία έχει δημοσιεύσει τη συγκεκριμένη αγγελία στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα. Παρά τη διάψευση του πριγκιπικού ζεύγους, η εταιρεία συνεχίζει να διατηρεί την ανάρτηση αυτή.

Η εταιρεία ανακοίνωσε, μάλιστα, πως «Οι πελάτες της Sheeraz Inc. από Μέση Ανατολή, Ινδία, ΗΠΑ και Ασία μπορούν να μας στείλουν επίσημες προσφορές και θα τις παραδώσουμε απευθείας στους αντιπροσώπους της».

Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Meghan μετά το Megxit!

Συγχρόνως, πληθαίνουν τα σενάρια σχετικά με τη δουλειά της Meghan Markle, αφού τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν χαρακτηριστικά πως θα βρεθεί ως guest σε reality show για γάμους και θα πληρώνεται με 588 δολάρια την ημέρα. Θα κάνει ουσιαστικά κάποιες εμφανίσεις σ’ αυτό το reality show της τηλεόρασης του Καναδά σχετικά με τους δεύτερους γάμους μαζί με την καλή της φίλη και διάσημη στον Καναδά στιλίστρια γάμων Jessica Mulroney.

Σύμφωνα με άλλες πηγές και τα μέχρι τώρα γεγονότα, η Meghan Markle συμφώνησε να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney με αντάλλαγμα η εταιρεία να κάνει δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων. Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Times το Σάββατο 11 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά όσα χάνουν Πρίγκιπας Harry και Meghan με την απόφαση που πήραν. Αναλυτικά όσα ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ για Harry και Meghan.

Διάβασε ακόμα:

Ποιο θα είναι πλέον το επίθετο των Harry και Meghan;

Photo: Instagram/ sussexroyal

Το άρθρο Harry και Meghan δημιουργούν και πάλι αναστάτωση με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα