BAFTA 2020: 1917 και Joaquin Phoenix σάρωσαν τα βραβεία | Όλοι οι νικητές

10:12 3/2/2020 - Πηγή: iPop
| Όλοι

Για ακόμα μια χρονιά έγινε η τελετή απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, η οποία ανέδειξε το 1917 ως την ταινία της χρονιάς. 1917 και Joaquin Phoenix σάρωσαν τα βραβεία στα BAFTA 2020.

Η πολεμική περιπέτεια 1917, που πήρε συνολικά 7 βραβεία, ακολουθεί την οδύσσεια δύο Βρετανών στρατιωτών κατά τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Ανάμεσα στα βραβεία που κέρδισε ήταν εκείνο

της καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας.

Joaquin Phoenix και Renée Zellweger που πήραν τα βραβεία για τον α’ ανδρικό και γυναικείο ρόλο αντίστοιχα, ετοιμάζουν ήδη τους λόγους τους για την μεγάλη βραδιά των Όσκαρ στις 9 Φεβρουαρίου.

Οι αναφορές στο Brexit τη βραδιά των βραβείων BAFTA έκλεψαν την παράσταση, με τον Brad Pitt να αναφέρει χαρακτηριστικά στην ομιλία του, που την είχε αποστείλει, καθώς δεν κατάφερε να δώσει το παρών: «Έμαθα ότι η Βρετανία μόλις έγινε single. Καλωσήλθατε στο κλαμπ!».

Ο Joaquin Phoenix απ’ την πλευρά του παρότρυνε τους συναδέλφους του να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνει η φήμη τους για να κάνουν τη διαφορά σε κάτι σημαντικό, όπως η απάλειψη του ρατσισμού στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Όλοι οι νικητές των BAFTA 2020:Καλύτερη Βρετανική Ταινία: 1917Ξενόγλωσση Ταινία: ΠαράσιταΣκηνοθεσία: Sam Mendes για το 1917A’ Ανδρικός Ρόλος: Joaquin Phoenix για το JokerΑ’ Γυναικείος Ρόλος: Renée Zellweger – JudyB’ Ανδρικός Ρόλος: Brad Pitt για το Κάποτε στο… ΧόλιγουντB’ Γυναικείος Ρόλος: Laura Dern – Ιστορία ΓάμουΠρωτότυπο Σενάριο: Σεναριογράφοι της ταινίας “Παράσιτα”Διασκευασμένο Σενάριο: Taika Waititi – Jojo RabbitΝτοκιμαντέρ: For SamaAnimation: KlausΜουσική: Hildur Guðnadóttir – JokerΦωτογραφία: Roger Deakins – 1917Μοντάζ: Άντριου Μπάκλαντ και Μάικλ Μακκάσκερ -Κόντρα σε ΌλαΣκηνικά: 1917Κοστούμια: Μικρές ΚυρίεςΜακιγιάζ και Κομμώσεις: ΒόμβαΗχος: 1917Κάστινγκ: JokerΕιδικά Οπτικά Εφέ: 1917Βρετανική Ταινία Μικρού Μήκους Animation: Grandad Was A RomanticΒρετανική Ταινία Μικρού Μήκους: Learning to Skateboard in a Warzone (If You’re a Girl)Ανερχόμενος Σταρ: Michael WardBafta Fellowship: Kathleen KennedyΤιμητικό Βραβείο: Andy SerkisΔες ακόμα:

Jennifer Lopez και Shakira: Το μοναδικό show στο ημίχρονο του τελικού του Super Bowl

Το άρθρο BAFTA 2020: 1917 και Joaquin Phoenix σάρωσαν τα βραβεία | Όλοι οι νικητές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα