Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/2/2020)

08:01 3/2/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/2/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/2/2020):Κριός

Σε ήπια κατάσταση βρίσκεστε με το ταίρι σας. Προσοχή όμως παρόλα αυτά,  να μην γίνουν γεγονότα που μπορούν να φέρουν δυσάρεστα αποτελέσματα. Χειριστείτε σωστά την θέση του Άρη

με το τετράγωνο με Αφροδίτη. Μετά από ένα διάστημα πολλών καθυστερήσεων, ξεκινάει σταδιακά να κινείται, με πιο ευνοϊκούς όρους, ο τομέας της δουλειάς σας. Οικονομικά οφέλη, με σταθερότερη βάση.

Ταύρος

Καιρός να αναθεωρήσετε πολλά στον τομέα της αγάπης, προκειμένου να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες στην σχέση σας. Για μερικούς, επιστροφή αισθηματικού ενδιαφέροντος από παλιά. Σαν καλύτερα να είστε τώρα, μετά από αρκετά άγχη για μεγάλο διάστημα. Ευκαιρίες που είχαν μείνει στον «πάγο», ξεπροβάλλουν σιγά-σιγά. Σας επιστρέφονται χρήματα.

Δίδυμοι

Το παρελθόν, κάνει ξανά την παρουσία του, με καλύτερες συνθήκες αυτήν την φορά και με ένα είδος ιδιαίτερης «ποιότητας». Οι συζητήσεις που θα γίνουν, θα είναι διαφωτιστικές. Η λέξη «ανάσα», είναι μικρή στο να περιγράψει το μέγεθος της ανακούφισης σας, στον επαγγελματικό χώρο, μετά από ξεκαθαρίσματα. Το χρήμα, αποκτά μεγαλύτερη σταθερότητα.

Καρκίνος

Η ψυχική ανάταση των ημερών, είναι δυναμική και άκρως ενισχυτική. Ειδήσεις που έρχονται να λύσουν «γρίφους». Το παρελθόν, σας χτυπάει την πόρτα. Η κούραση, συμβαδίζει με την πρόοδο. Ασταμάτητα θα πρέπει να κινείστε αυτόν τον καιρό, για να βελτιωθεί ο εργασιακός τομέας. Οικονομικά, «στήνεται»μια σταθερότερη βάση.

Λέων

Οι μικρές καθυστερήσεις, όπως θα διαπιστώσετε αργότερα, είναι για να «ξεσκαρτάρετε»και να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας από την αρχή. Θα δείτε, πως όλα είναι για καλό. Αλλαγές μέχρι το «μεδούλι»που θα πρέπει να γίνουν, ώστε να σταθεροποιηθείτε σε κάτι πιο μόνιμο και ουσιαστικό. Επιστροφή παλαιών χρεών και ανακούφιση.

Παρθένος

Για να πάρετε τα θετικά στοιχεία από την σχέση σας, χρειάζεται να είστε πιο προσγειωμένη στην πραγματικότητα και να μην πετάτε στα σύννεφα. Αν λειτουργήσετε με ειλικρίνεια, θα δείτε θαύματα. Ετοιμάζεστε να κάνετε κάτι-κατά την γνώμη σας δυναμικό-το οποίο μάλλον θα «αμαυρώσει»την φήμη σας, παρά θα σας ευνοήσει. Οικονομικά οφέλη, από δύο πηγές.

Ζυγός

Δεν είστε και τόσο σίγουροι για την εξέλιξη στα ερωτικά σας, αφού τα πράγματα είναι ρευστά. Το νου σας σε άτομα κακοπροαίρετα, που επιβουλεύονται τα αισθηματικά σας. Μια επαγγελματική ευκαιρία, που έχει τις ρίζες της στο παρελθόν, κάνει ξαφνικά  παρουσία. Σφυγμομετρείστε την κατάσταση πριν αποφασίσετε. Οικονομικά, κάτι καλό «διαφαίνεται» μπροστά.

Σκορπιός

Έχετε προβληματιστεί από την συμπεριφορά προσώπου που σας ενδιαφέρει και σαν να σταματάτε να εξιδανικεύετε μια συγκεκριμένη κατάσταση.  Απαιτείται πολύ τρεχάλα στη δουλειά. Να προσέχετε τον ανταγωνισμό. Ετοιμάζονται να σας τραβήξουν το «χαλί». Όσα κερδίζετε τώρα, το κάνετε με κόπο. Μάλιστα, προκύπτουν πολλές ζημιές.

Τοξότης

Και θέλετε και δεν θέλετε να μπείτε σε μια σχέση, που ανήκει στο παρελθόν. Φταίει που η τάση σας, είναι έντονα ανεξάρτητη και που δεν είστε σε θέση να δώσετε σιγουριά στους άλλους. Επικεντρώνεστε όλο και περισσότερο στα επαγγελματικά σας, κι αυτό, το δίχως άλλο, θα σας εξασφαλίσει αρκετά. Πολλή κινητικότητα και τάση σταθεροποίησης. Οικονομικά οφέλη.

Αιγόκερως

Έντονη ερωτική περίοδος για εσάς. Κάποιοι θα σκεφτούν να μπουν σε σχέση, μερικοί άλλοι, θα έχουν επιστροφή ατόμου από παλιά. Ευνοϊκές συνθήκες.  Θα ασχοληθείτε, έστω και προσωρινά, με έναν τομέα που τον γνωρίζετε καλά και είχατε ασχοληθεί και στο παρελθόν με κάτι ανάλογο. Οικονομικά οφέλη και κάλυψη εξόδων.

Υδροχόος

Θα επιστρέψετε σε παλιούς γνώριμους έρωτες, με μια καλύτερη προοπτική. Το βασικό θα είναι να γίνουν ξεκαθαρίσματα από την αρχή, για να κυλήσουν ομαλά το επόμενο διάστημα. Να περιμένετε ποικίλες αρνητικές αντιδράσεις, από άτομα που συνεργάζεστε μαζί τους. Στα οικονομικά, μικρή βελτίωση, αλλά πάντα να «μετράτε»σωστά τις συναλλαγές σας.

Ιχθείς

Αρχικά, φαίνεται μια ομαλή κατάσταση. Κάποιες διαφορές όμως, παίρνουν μια μορφή δυσάρεστη και αρνητική. Αποφύγετε τις διενέξεις-όσο μπορείτε-και περιμένετε με ψυχραιμία. Η δουλειά, σας «κλέβει»την περισσότερη ενέργεια σας και αυτό θα φανεί λίγο αργότερα, όταν θα δεχτείτε ένα είδος καταξίωσης. Οικονομικά, να προσέξετε τις απότομες κινήσεις σε έξοδα.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv 

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/2/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα