Καρέ καρέ η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου και το χειρόγραφο γράμμα που άφησε στο φέρετρό του η Ελισάβετ

11:54 18/4/2021 - Πηγή: iPop

Το απόγευμα του Σαββάτου (17/4) πραγματοποιήθηκε η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου σε κλειστό κύκλο 30 ατόμων λόγω πανδημίας. Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά όμως απέπνεε σεβασμό προς τον πρίγκιπα Φίλιππο. Το γράμμα της βασίλισσας Ελισάβετ πάνω στο φέρετρο του Δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος κηδεύτηκε στη Βασιλική Κρύπτη, δε μπορεί παρά να δείξει το πόσο συντετριμμένη ήταν έπειτα από 73 χρόνια γάμου.

Το γράμμα της βασίλισσας Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανώς συντετριμμένη από

την απώλεια του πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος τη συντρόφευε τα τελευταία 73 χρόνια, άφησε ένα γράμμα στο φέρετρο του δούκα του Εδιμβούργου, στο οποίο σύμφωνα με το περιοδικό People, η Ελισάβετ υπέγραψε με το χαϊδευτικό «Lilibet», όπως την αποκαλούσαν όταν ήταν παιδί.  Ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την αποκαλούσε «Lilibet». Το σημείωμα φαίνεται να γράφει «Σε αγαπώ – Lilibet».

NBC

Στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, η Βρετανίδα βασίλισσα κάθισε μόνη της σε ένα από τα στασίδια του ναού και θρήνησε τον χαμό του συζύγου της, με τη φωτογραφία να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας συγκίνηση.

Yui Mok/Pool via APΗ κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου μέσα από φωτογραφίες

Η Βρετανία είπε το τελευταίο αντίο στο Δούκα του Εδιμβούργου που έφυγε στις 9 Απριλίου από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών. Το φέρετρο είχε τοποθετηθεί πάνω σε ένα ειδικά διαμορφωμένο Land Rover, το οποίο ακολουθούσε μια πομπή από τα ανώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες μπορείς να δεις όλα τα στιγμιότυπα της κηδείας του πρίγκιπα Φίλιππου.

Getty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty ImagesGetty Images

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Καρέ καρέ η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου και το χειρόγραφο γράμμα που άφησε στο φέρετρό του η Ελισάβετ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα