Μήπως ο σύζυγός σου είναι ένα παιδί παγιδευμένο στο σώμα ενός ενήλικα;

15:47 17/4/2021 - Πηγή: iPop

Πολλές γυναίκες βρίσκονται “εγκλωβισμένες” στο σπίτι με τρία παιδιά ενώ στην πραγματικότητα έχουν δύο και ένα παγιδευμένο στο σώμα ενός ενήλικα! Κάποιες το βρίσκουν ενοχλητικό και άλλες το διασκεδάζουν και προσπαθούν να βρουν κι εκείνες τη χαρά μέσα σε πολλά μικρά πράγματα όπως κάνει και ο σύζυγός τους καθημερινά θυμίζοντας 5χρονο. Αν και ο δικός σου σύζυγός είναι παιδί τότε σίγουρα υπάρχουν δύο δρόμοι στη σχέση σου!

Αν και ο δικός σου σύζυγός είναι παιδί…

Πολλές φορές μπορεί να το βρεις ενοχλητικό όταν ο σύζυγός σου σε πειράζει, αστειεύεται ή συμπεριφέρεται με τρόπο που αναλογεί σε ένα

παιδί και όχι σε έναν ενήλικα. Ακόμα μπορεί ο σύντροφός σου να αποφεύγει τις δουλειές του σπιτιού με τον ίδιο τρόπο που θα τις απέφευγε και ένα παιδί! Ωστόσο σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν δύο τρόποι αντιμετώπισης και οι δύο μπορεί να σου φανούν χρήσιμοι.

Pexels Συζητήστε το με ειλικρίνεια

Αρχικά, καλό θα ήταν από τη στιγμή που το βρίσκεις ενοχλητικό να κάτσεις να το συζητήσεις μαζί του ειλικρινά. Θα πρέπει πριν το κάνεις να αναλογιστείς τι είναι πραγματικά εκείνο που σε ενοχλεί ώστε να μη το επικοινωνήσεις με λάθος τρόπο και παρεξηγηθείς. Το θέμα στην πραγματικότητα δεν είναι ότι σε ενοχλεί ο τρόπος που φέρεται καθώς είμαι σίγουρη ότι πίσω από τα “νεύρα” που μπορεί να σου δημιουργούνται, το διασκεδάζεις και σε κάνει να γελάς με την ψυχή σου. Αυτό που είναι πιθανότερο να υπάρχει ως πρόβλημα είναι ότι χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια στο σπίτι και θα ήθελες να μη χρειάζεται να τη ζητήσεις! Ωστόσο ακριβώς όπως και στα παιδιά στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να ζητήσεις για να λάβεις.

Scott Broome/UnsplashΆλλαξε το τρόπο που το αντιμετωπίζεις

Το δεύτερο κομμάτι που πρέπει να αναρωτηθείς γι’ αυτό, είναι μήπως είσαι κι εσύ λίγο περισσότερο ενήλικας από όσο πρέπει; Σίγουρα ένας από τους δυο σας θα πρέπει να σκέφτεται λογικά και να επαναφέρει τις ισορροπίες όμως αν πραγματικά οι καιροί είναι τόσο δύσκολοι θα δεις ότι και ο σύντροφός σου θα καταφέρει να είναι το ίδιο ενήλικας με σένα. Πολλές φορές χρειάζεται να αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα με περισσότερο χιούμορ προκειμένου να ανταπεξέλθεις τόσο στους ρυθμούς της όσο και στις διάφορες καταστάσεις με τις οποίες έρχεσαι αντιμέτωπη. Αν το καλοσκεφτείς ίσως πρέπει να είσαι και εσύ λίγο περισσότερο παιδί και όχι να είσαι διαρκώς με μία σοβαρότητα η οποία δε σου επιτρέπει να χαλαρώσεις και απολαύσεις τις καθημερινές στιγμές της ζωής!

Συνεπώς αν και ο δικός σου σύζυγός είναι παιδί ίσως το ιδανικότερο είναι να προσπαθήσεις να δεις λίγο τη ζωή μέσα και από τα δικά σου παιδικά μάτια!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μήπως ο σύζυγός σου είναι ένα παιδί παγιδευμένο στο σώμα ενός ενήλικα; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα