Ήξερες πώς οι περιπέτειες παχαίνουν;

12:31 29/9/2014 - Πηγή: iPop

Όπως σου έχουμε πει στο παρελθόν η καθιστική ζωή μπορεί να σε παχύνει. Έτσι, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σου δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες! Θα σου μιλήσουμε, λοιπόν, για το είδος ταινιών που μπορούν να ανεβάσουν το δείκτη της ζυγαριάς σου. Οι ερευνητές που ασχολήθηκαν και έκαναν σχετικές έρευνες μας δηλώνουν πώς οι περιπέτειες παχαίνουν. Πάμε, όμως, να δούμε που το στηρίζουν.

Σύμφωνα με έρευνα ομάδας του Πανεπιστημίου Κορνέλ των Η.Π.Α. οι ταινίες δράσης και μας προκαλούν άγχος και αγωνία είναι αυτές που παχαίνουν. Στη συγκεκριμένη έρευνα τονίστηκε πώς οι περιπέτειες είναι αυτές που

μπορούν να οδηγήσουν τους απορροφημένους θεατές να τρώνε ασυναίσθητα ότι βρουν μπροστά τους και να ξεπερνούν το σημείο όπου ένα άτομο κανονικά θα σταματούσε να τρώει.

Με αυτό τον τρόπο οι θερμίδες κατακλύζουν τον οργανισμό και το άτομο που κάθεται μπροστά από την οθόνη ξεκινά να παίρνει από γραμμάρια έως κιλά. Βέβαια, όπως επίσης υπογράμμισαν οι ειδικοί τα θρίλερ έχουν αντίθετο αντίκτυπο στη ζωή τον ανθρώπων. Δημιουργούν διέγερση στον ανθρώπινο οργανισμό και τον βοηθούν να χάνει θερμίδες χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα.

Συμβουλή!

Αν λατρεύεις τις ταινίες και τώρα που αρχίζει να χειμωνιάζει θεωρείς ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου, πρόσεχε τις ταινίες που διαλέγεις! Καλό θα ήταν να αφήσεις στην άκρη τις ταινίες δράσης γιατί οι περιπέτειες παχαίνουν και ακόμα και αν φοβάσαι καλό θα ήταν να αρχίσεις να βλέπεις με πιο φιλικό μάτι τα θρίλερ.

The post Ήξερες πώς οι περιπέτειες παχαίνουν; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα