Παίξε πιάνο με έξι μπανάνες

11:06 29/9/2014 - Πηγή: iPop

Δεν έχεις χρήματα για να αγοράσεις ένα πιάνο; Μην αγχώνεσαι! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα Gadget και θα παίζεις πιάνο με έξι μπανάνες.

Έχεις την έμπνευση για το επόμενο κομμάτι του αιώνα, αλλά δεν υπάρχει πιάνο στο σπίτι; Πιστεύεις πως το τραγούδι σου θα παίξει σ’όλα τα media; Τότε ψάξε για μια δισκογραφική εταιρία, να τους παρουσιάσεις το Project σου. Ξέρουμε πως θα ήθελες να το έκανες με έξι μπανάνες, αλλά δεν γίνεται, ακόμα, σε τόσο μεγάλο βαθμό. Δυστυχώς για σένα

και την ιστορία της μουσικής, το όνειρο πρέπει να περιμένει.

Αυτό που μπορείς να κάνεις, όμως, είναι να περάσεις διασκεδαστικά την ώρα σου και να «ψαρώσεις» πάρα πολλούς φίλους σου με το Gadget «More Than Just A Banana». Συνδέοντας, με μερικά καλώδια, τις μπανάνες με τον υπολογιστή σου, θα έχεις την δυνατότητα να παίξεις μερικές από τις νότες του πιάνου. Είναι ένα πολύ cool gadget, το οποίο δημιούργησαν μερικοί πρώην μαθητές του MIT, έτσι ώστε η συσκευή να αντικαταστήσει 11 πλήκτρα του υπολογιστή και 7 δράσεις του ποντικιού.

Σκέψου την παρέα σου μαζεμένη στο σπίτι και ξαφνικά να σε βλέπουν να βάζεις 6 μπανάνες στον υπολογιστή. Ξεκινάς να παίζεις πιάνο και τα βλέμματα τους μένουν στις ανεκτίμητες αναμνήσεις γέλιου. Για περισσότερες πληροφορίες του More Than Just A Banana, μπορείς να κάνεις κλικ εδώ.

Photo: hammacher.com

The post Παίξε πιάνο με έξι μπανάνες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα