Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (29/9/14)

10:47 29/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό που ξεκινάει από σήμερα σας πλήττει άμεσα. Αν έχετε στόχο να ξεκινήσετε κάτι καινούριο στην δουλειά σας ή να ξεκινήσετε μια καινούρια συνεργασία, σχέση, οτιδήποτε νέο τέλος πάντων, σκεφτείτε το διπλά και τριπλά. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές καθυστερήσεις που στόχο έχουν να σας προφυλάξουν από λάθη και μελλοντικά προβλήματα .

Ταύρος

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό σας λύνει τον ερωτισμό σας, αν και αρχικά αυτό το πέρασμα σας αφήνει με μια έντονα επικριτική διάθεση απέναντι στον εαυτό σας. Θα αντιληφθείτε όμως όλες σας τις σχέσεις πολύ πιο χαλαρά,

θα υποχωρήσει η ζήλια και η κτητικότητα, αλλά και η διάθεση θυσίας που έχετε. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό, ίσα – ίσα που θα φέρει ισορροπία σε σχέσεις και συνεργασίες .

Δίδυμοι

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον φιλικό σας Ζυγό σας γεμίζει ενθουσιασμό. Είναι μια υπέροχη ευκαιρία ν ασκήσετε την γοητεία σας πολλαπλά, καταφέρνοντας να επιβληθείτε μέσα από την προσωπικότητά σας, κερδίζοντας έτσι στο πεδίο των συνεργασιών. Ωστόσο έχετε και μια τάση να γίνετε πολύ άπιστοι, και δεν θα μπορέσετε να πείτε στο ταίρι σας ότι φταίει η Αφροδίτη για αυτό, ποιος θα σας πιστέψει!

Καρκίνος

Η Σελήνη από τον Τοξότη σας χαρίζει μια τάση να ξανοιχτείτε και να δείτε αισιόδοξα την ημέρα σας, ίσως και να προκύψει ανάγκη για ένα μικρό ταξίδι που συνδυάζεται με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και είναι πολύ καλοδεχούμενο γιατί θα σας ανανεώσει. Ωστόσο το τετράγωνο που κάνει με τον Ποσειδώνα σας υπενθυμίζει πως ό,τι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός, ειδικά σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, όπου ίσως να ανακαλύψετε ότι πέφτετε θύμα εξαπάτησης.

Λέων

Καθώς ο Ήλιος εξακολουθεί να είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη και την υποδέχεται στον Ζυγό το πραγματικό σας Εγώ αποκτά την φινέτσα και την λάμψη που κάποιες άλλες φορές χρειάζεται προσπάθεια από εσάς για να την αποκτήσετε. Λάμπετε από αισιοδοξία και σας ανοίγονται προοπτικές, αλλά μην βιαστείτε, η αντίθεση Ήλιου – Ουρανού σας προειδοποιεί να είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε επέκταση και κάθε καινοτομία στην ζωή σας.

Παρθένος

Η Αφροδίτη περνάει στον γειτονικό σας Ζυγό και χρησιμοποιείτε την ημέρα για να κάνετε έναν απολογισμό, να μετρήσετε πραγματικούς φίλους, πραγματικές αγάπες και να αποφασίσετε με ποιους από όλους αυτούς που σας περιτριγυρίζουν θα κρατήσετε ουσιαστική επαφή στο άμεσο μέλλον . Η διάθεσή σας γίνεται κάπως πιο ανάλαφρη κατά το βράδυ και ίσως να είστε και πολύ πιο χαλαροί με το ταίρι σας.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας πια παίρνετε την απαραίτητη βοήθεια που χρειάζεστε κατεπειγόντως για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που ανοίγονται μπροστά σας. Αν έχετε μια τάση να χρησιμοποιήσετε πάλι επιφανειακά την εύνοιά της, να την ξεχάσετε. Δεν είναι ώρα για παιχνιδίσματα, ούτε για φλερτ. Πάρτε τα δώρα της Αφροδίτης και βάλτε τα να δουλεύουν για τις επιδιώξεις σας τις πραγματικές, κυρίως στην εργασιακή σφαίρα που θα έχετε θέματα, και όχι σε εφήμερες απολαύσεις.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στον γειτονικό σας Ζυγό η μέρα σας και όλη η επόμενη περίοδος παίρνει πολύ περίεργο και όμορφο χρώμα. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 12ο Οίκο σας, εκεί που έχετε κρυμμένα τα πολύ βαθιά σας μυστικά και σας βοηθάει να επικοινωνήσετε με τις μαγνητικές σας δυνάμεις, να κάνετε τους άλλους να αποδεχτούν την πνευματική σας και ψυχολογική σας δύναμη .

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σας κάνει ένα παιχνίδι εξουσίας με τον Ποσειδώνα, δίνοντας την ευκαιρία στους Τοξότες να ξεκαθαρίσουν τις φιλίες τους και τις σχέσεις τους. Από την άλλη η σύνοδος Άρη – Σελήνης στο ζώδιό σας φέρνει στην επιφάνεια την απίστευτη ζωτικότητά σας που ήταν για κάποιο καιρό σε ύπνωση και σας επιτρέπει να αδράξετε ευκαιρίες και να κάνετε πολλά στον εργασιακό και οικονομικό, αλλά και τον οικογενειακό τομέα.

Αιγόκερως

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό φέρνει ένα νέο και δροσερό αεράκι στις σχέσεις σας. Πέφτουν τα τείχη των υποχρεώσεων και ανατέλλει η φωτεινή πλευρά της ζωής. Καθώς δεν κινδυνεύετε, λόγω ιδιοσυγκρασίας, να παρασυρθείτε σε παιχνίδια εκτός ορίων, η Αφροδίτη από τον δικό σας τον παρορμητικό σταυρό σας κάνει δώρο μια καλοδεχούμενη γοητεία και μια ανάλαφρη διάθεση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γίνετε πιο αρεστοί και πιο απαραίτητοι τόσος την δουλειά σας όσο και στις σχέσεις σας.

Υδροχόος

Η έλευση της Αφροδίτης στο στοιχείο του Αέρα, στον Ζυγό, σας κάνει να επικοινωνείτε πολύ καλά με το συναίσθημα, αλλά και να γίνεστε πιο τολμηροί στον έρωτα. Από την άλλη η δυνατή αντίθεση του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας, τον Ουρανό, σηκώνει απαγορευτικό σε οτιδήποτε νέο θέλετε να κάνετε. Θα εκνευριστείτε πολύ, καθώς αυτή η αντίθεση θα υψώσει εμπόδια σε κάθε σας προσπάθεια. Μην εναντιωθείτε, χρησιμοποιείστε το φως του Ήλιου για να δείτε καλύτερα αν όντως σας συμφέρει αυτό που θέλετε να ξεκινήσετε.

Ιχθείς

Το τετράγωνο του Ποσειδώνα με την Σελήνη μαζί με το θετικό τρίγωνο του Ποσειδώνα πάλι με τον Ερμή σας φέρνει σε μια πολύ περίεργη κατάσταση, από την μια θέλετε να κάνετε πολλά σε επίπεδο σχέσεων, έχετε όλη την καλή διάθεση να επικοινωνήσετε θετικά με τους γύρω σας, από την άλλη υπάρχουν αναβολές και συναισθηματικά προσκόμματα. Καλό είναι να μην απογοητευτείτε από την ενέργεια της ημέρα και να δείτε με ειλικρίνεια το τι αισθάνεστε πριν σπαταλήσετε το ψυχικό σας δυναμικό σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (29/9/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα