Ιδέες για brunch: Τα french toast όπως δε τα έχεις δοκιμάσει ξανά!

15:34 24/9/2021 - Πηγή: iPop

Αν δε το γνωρίζεις, το brunch είναι ένας συνδυασμός πρωινού και μεσημεριανού γεύματος και σερβίρεται τακτικά με κάποια μορφή αλκοολούχου ποτού. Συνήθως, σερβίρεται μεταξύ 11 π.μ. και 2 μ.μ και επιλέγεις κάτι ελαφρύ, αλλά παράλληλα γευστικό και χορταστικό. Αν, λοιπόν, αύριο θέλεις να δοκιμάσεις το λεγόμενο brunch, είσαι πάρα πολύ τυχερή, γιατί σου έχουμε ετοιμάσει μια συνταγή όλο έμπνευση! Πρόκειται για μια συνταγή για brunch και περιλαμβάνει τα french toast όπως δε τα έχεις γευτεί ποτέ ξανά! Ρολά french toast με κανέλα λοιπόν! Άντε και καλή επιτυχία!

Νόστιμο brunch με μπρόκολο και αυγά

για να γλείφεις τα δάχτυλά σου!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για τη συνταγή για brunch:10 φέτες ψωμί για σάντουιτς3 κουταλιές βούτυρο, λιωμένο3 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη2 κουταλιές της σούπας κανέλα3 αυγά1 κουταλιά της σούπας γάλα½ κουταλάκι κανέλα½ κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας

To brunch που χρειάζεσαι: Αυγό ποσέ με ρόκα, μπέικον και σπαράγγια

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Τύλιξε με έναν πλάστη την κάθε φέτα ψωμιούΣε ένα μπολ ρίξε το λιωμένο βούτυρο, την καστανή ζάχαρη και τις 2 κουταλιές της σούπας κανέλα.Στη συνέχεια, πάρε τα ρολό ψωμιού και βούτηξέ τα στο μείγμα που δημιούργησες στο μπολ.Σε ένα άλλο μπολ ανακάτεψε τα αυγά, το γάλα, ½ κουταλάκι κανέλα και τη βανίλια.Βουτάς ξανά το ρολό ψωμιού κι έπειτα το τηγανίζεις σε ένα βουτυρωμένο τηγάνι, μέχρι να ροδίσουν και οι δυο πλευρές.Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ιδέες για brunch: Τα french toast όπως δε τα έχεις δοκιμάσει ξανά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα