Το αστρονομικό ποσό και τα δώρα που δίνει η Amazon στους εργαζόμενους που κάνουν το εμβόλιο

14:00 24/9/2021 - Πηγή: iPop

Σε έναν διαφορετικό και αρκετά αμφιλεγόμενο τρόπο επιβράβευσης των εργαζομένων που εμβολιάζονται προχώρησε η Amazon με στόχο να ενθαρρύνει τους υπαλλήλους της να εμβολιαστούν. Συγκεκριμένα, έδωσε ως μπόνους αυτοκίνητα και 100.000 $ σε ορισμένους εμβολιασμένους εργαζόμενους σε αποθήκες, ως μέρος μια κλήρωσης για να δώσει κίνητρο στους υπαλλήλους να κάνουν το εμβόλιο.

Η Amazon επιβραβεύει με χρηματικά μπόνους τους εμβολιασμένους εργαζόμενους

Τέσσερις εργαζόμενοι σε αποθήκες

και ένας υπάλληλος της Whole Foods βραβεύτηκαν με αυτοκίνητα αξίας έως και 40.000 δολαρίων αφού προσκόμισαν το αποδεικτικό εμβολιασμού Covid-19, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία τη Δευτέρα σε ανάρτησή της στο Instagram στον λογαριασμό της «Amazon Vest Life», ο οποίος διανέμει ειδήσεις και περιεχόμενο σχετικά με τον τρόπο ζωής των υπαλλήλων πρώτης γραμμής. Την περασμένη εβδομάδα, τρεις υπάλληλοι αποθήκης και της Whole Foods έλαβαν 100.000 δολάρια σε μετρητά για τον εμβολιασμό, ανέφερε η Amazon σε ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram.

Τόσες ώρες δουλεύουν από το σπίτι οι υπάλληλοι της Amazon, της Google και του Facebook

View this post on Instagram

A post shared by The Amazon Vest Life (@amazonvestlife)

Η Amazon ξεκίνησε την εν λόγω κλήρωση τον Αύγουστο για να επιβραβεύσει τους υπαλλήλους που έκαναν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και να ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να προβούν στην πραγματοποίησή του. Το πρόγραμμα έχει ονομαστεί «Max Your Vax» και προσφέρει στους εργαζόμενους την ευκαιρία να κερδίσουν αυτοκίνητα, μια εβδομάδα άδεια επί πληρωμή με ένα πακέτο διακοπών 12.000 δολαρίων, καθώς και βραβεία μετρητών αξίας 100.000 δολαρίων και 500.000 δολαρίων.

Συνολικά 18 βραβεία αξίας σχεδόν 2 εκατομμυρίων δολαρίων θα απονεμηθούν αυτόν τον μήνα έως τις 21 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την Amazon. Για να συμμετάσχουν, οι υπάλληλοι θα πρέπει να παρέχουν απόδειξη εμβολιασμού μέσω εσωτερικής ιστοσελίδας. Η εταιρία δήλωσε πως πιστεύει ότι ο εμβολιασμός είναι κρίσιμος για τους εργαζόμενους προκειμένου να προστατεύσουν τον εαυτό τους και την κοινότητα. Ταυτόχρονα, ο κολοσσός έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 1.500 επιτόπιες εκδηλώσεις εμβολιασμού για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους. Δεν έχει απαιτήσει από τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής να εμβολιαστούν, αλλά αυτές οι κληρώσεις χρησιμεύουν ως ώθηση για να ενθαρρύνουν τον εμβολιασμό. Παράλληλα, έχει προσφέρει μπόνους έως 100 $ σε υπαλλήλους και νέες προσλήψεις που δείχνουν απόδειξη εμβολιασμού.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Το αστρονομικό ποσό και τα δώρα που δίνει η Amazon στους εργαζόμενους που κάνουν το εμβόλιο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα